Gerrard ut mot filming

Filming og simulering av skade er det verste Steven Gerrard ser på banen. Han oppfordrer spillerne til å være ærlige. Gerrard håper på en mer offensiv rolle på landslaget.

Steven Gerrard har kastet seg inn i diskusjonen om filming. Liverpool-kapteinen ønsker at spillerne opptrer ærlig. Han følger opp gårsdagens kommentarer fra Rafael Benítez, som mener at managere har ansvar for å fortelle spillerne i troppen at de ikke skal falle for lett eller simulere skadet.
- Det irriterer meg. Jeg tror ikke det er noe verre enn å se, ikke bare en utenlandsk spiller, men en spiller som har fått en smell og ligger nede for å få motstanderen til å få gult kort, eller filme når det ikke er noen nær ham, sier Gerrard.

- Dersom jeg så en lagkamerat gjøre det, ville jeg definitivt sagt i fra. Det har skjedd her i Liverpool et par ganger, at spillerne har falt for lett, og manageren har da sagt: ”Kom deg opp, fortsett, ikke gjør det der. Det er galt.”

- Jeg mener at managere, kapteiner, ledere og erfarne spillere har et ansvar for å ta spillere til side etter trening eller kamp og si: ”Ikke gjør det. Det skal ikke skje her.”

Gerrard håper på en mer offensiv rolle på landslaget
Steven Gerrard deltar forhåpentligvis i VM for første gang til sommeren. Han innrømmer at han ikke har klart å spille like godt for England som han har gjort for Liverpool, og skylder på at han spiller i en annen posisjon på landslaget.
- Jeg føler at jeg må forandre på spillet mitt når jeg spiller for England. Jeg spiller ikke i samme posisjon som jeg gjør i Liverpool, forteller han til Daily Mail.

- Jeg føler at det er grunnen til at jeg ikke har fått vist meg fram for England. Ikke misforstå. Jeg sier ikke at jeg skal spille i den offensive midtbanerollen istedenfor Frank Lampard. Han har vært fantastisk de siste årene. Han fortjener å spille i den posisjonen.

- Jeg har nok tro på mine egenskaper til vite at dersom jeg får spille to eller tre kamper i den rollen, vil jeg kunne vise den samme stabiliteten som jeg viser på klubblaget.