Hobbs har fått selvtilliten tilbake

En god kamp mot Grasshoppers gjorde at unge Jack Hobbs fikk selvtilliten tilbake etter marerittet mot Kaiserslautern. Nå håper han på mer førstelagsfotball.

En god kamp mot Grasshoppers gjorde at Jack Hobbs fikk tilbake selvtilliten etter den begredelige innsatsen mot Kaiserslautern. Det sier spilleren selv til liverpoolfc.tv. Etter å ha lagt marerittkampen mot tyskerne bak seg, ser nå 17-åringen lyst på fremtiden igjen.

- Jeg er mye lykkeligere nå, og ikke minst lettet om jeg skal være ærlig. Lørdagens kamp var et mareritt. Jeg var oppbrakt etterpå. Heldigvis har jeg fått tilbake selvtilliten nå, etter at det gikk bra mot Grasshoppers, sier stopperen.

Både medspillerne og manageren slo ring om den unge gutten etter at han var skyld i alle baklengsmålene i 3-2 tapet for Kaiserslautern. Det hjalp Hobbs gjennom det han beskriver som det verste øyeblikket i karrieren.

- Manageren ga meg noen gode råd om hva jeg burde ha gjort annerledes mot Kaiserslautern, og ga meg god støtte. Det var flott gjort av han, og noe som betydde mye for meg. Det hjalp på humøret, forteller 17-åringen.

- Alle spillerne støttet meg også, noe som var flott. Mange av dem har vært gjennom tilsvarende episoder. Alle har de hjulpet meg på bena igjen.

- Jeg må se på denne erfaringen som en del av læringskurven. Det er ikke noe poeng å dvele ved dette. Jeg må utvise karakterstyrke, og slå tilbake. Jeg tror jeg gjorde det mot Grasshoppers. Å få starte også den kampen, og spille samfulle 90 minutter, gjorde godt for sevltilliten. Jeg var virkelig fornøyd med egen innsats, og forhåpentligvis kan jeg fortsette fremgangen nå.

Etter å ha imponert på junior- og reservelagsnivå i fjor, samt å ha spilt i alle Liverpools treningskamper denne sommeren, er Hobbs optimist med tanke på flere sjanser på førstelaget i den kommende sesongen.

- Jeg føler at formen er bra, og jeg ser frem til den nye sesongen. I fjor hadde jeg en rimelig god sesong, og det faktum at jeg har fått prøve meg på førstelaget i sommer har vært en utrolig fin erfaring. Det har vært litt slitsomt, men det må du forvente i en preseason. Fysikken er bra, og jeg har fått selvtilliten tilbake. Bare å være her i Sveits har gitt meg mer appetitt på førstelagsfotball, og det er selvsagt målet mitt å få spille mer for førstelaget denne sesongen.

- Det ville ha vært fint å fått noen få offisielle kamper, og dersom vi får en god cupsesong ligger det kanskje noen sjanser der, undrer den unge stopperen.