Liverpool-karrieren nødvendigvis ikke over

Mellor ønsker også å være rød i fremtiden. Arsenal nærmer seg overgang for Theo Walcott. Oppsettet for FA Youth Cup 5.runde.

Neil Mellor er utlånt til Wigan ut sesongen, men 23-åringen tror ikke at låneoppholdet nødvendigvis vil bety slutten på hans Liverpool-karriere. Han håper å komme i form og tegne seg på scoringslista for ”the Latics”.
- Jeg ser frem til å spille for Wigan og score noen mål igjen, uttaler Mellor til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er en stor beundrer av Paul Jewell. Han var i en tilsvarende situasjon da han var i Liverpool. Jeg kan lære fra ham.

- Jeg snakket med manager Rafael Benítez før jeg kom hit til Wigan. Han fortalte meg at det ville være bra for meg å gå på lån, score noen mål og komme i form. Han fortalte meg at jeg var et femtevalg blant spissene på Anfield og at jeg bare kom til å spille for reservene, så dette er en stor mulighet for meg i Wigan.

- Jeg ser ikke på denne overgangen som at min karriere i Liverpol er over. Jeg elsker klubben og de har virkelig vært gode mot meg. Jeg ønsker bare å vise hav jeg duger til, vise at jeg kan score mål på toppnivå og forbli skadefri. Det er opp til meg å vise hva jeg kan klare.

Etter det vi erfarer har Neil Mellor kontrakt med Liverpool fram til sommeren 2007.

- Jeg har følt meg virkelig bra på trening og det er det beste jeg har følt på nesten to år. Wigan er en god klubb og jeg kjenner Stephane Henchoz godt. Forhåpentligvis kan jeg få noen kamper og score mange mål. Jeg bare elsker å score mål og det har vært frustrernde å gå skadet i nesten et år.

Mellor er spilleberettiget for Wigan i Carling Cup og han håper å være involvert når Wigan reiser til Highbury tirsdag for å forsvare sin 1-0-ledelse fra første semifinalekamp.
- Det ville vært hyggelig å komme til en cupfinale, men det er mye hardt arbeid som må gjøres. Forhåpentligvis blir jeg involvert og jeg kan forsøke å hjelpe Wigan til Cardiff, avslutter Mellor.

Arsenal nærmer seg Walcott
Arsenal skal ifølge BBC ha lagt inn et bud på £12,5M for Southamptons 16-årige angriper Theo Walcott. London klubbens manager Arsene Wenger håper sluutføre overgangen innen kort tid.
- Ingenting er sluttført og så lenge ingenting er signert, kan man ikke snakke om det. Likevel håper vi på en avgjørelse innen 24 timer, uttaler Wenger til arsenal.com.
Walcott var ikke på Southamptons trening på torsdag og det antas at spilleren er på Highbury for å gjennomføre den medisinske testen.

Kampene i FA Youth Cup, 5.runde
Liverpools juniorlag avanserte forbi 4.runde i FA Youth Cup for første gang siden 2001 da de i kveld beseiret tittelforsvarer Ipswich med 2-1. De rødes mål ble satt inn av Paul Anderson og Ryan Flynn. Dermed er alle de 16 lagene i 5.runde klare, og kampene ser ut som følger.
Blackburn Rovers v Brighton & Hove Albion
Bolton Wanderers v Southampton
Brentford v Newcastle United
Burnley v Liverpool
Carlisle United  v Sheffield United
Crystal Palace v Watford
Manchester United v Charlton Athletic
Nottingham Forest v Manchester City
Kampene i 5. runde skal helst spilles innen lørdag 4. februar.