Martin er IKKE rød - ennå!

MK Dons benekter i kveld at keeperen David Martin skal ha skrevet under for Liverpool. De personlige betingelsene og den medisinske testen står nemlig igjen.

Liverpool Daily Post ser ut til å ha vært litt for raskt ute når de i morgentimene i dag meldte at den 19 år gamle keeperen David Martin hadde skrevet under for Liverpool. Det offisielle nettstedet til MK Dons melder i kveld at rapportene i lokalpressen på Merseyside har foregrepet begivenhetenes gang, og Martin har ikke fullført sin overgang til Liverpool – ennå.

MK Dons bekrefter at Liverpool igjen har kommet med forespørsler om den engelske U19-keeperen nå etter nyttår. Han var som kjent på prøvespill på Merseyside i høst, og spilte sågar en reservelagskamp for de røde.

MK Dons bekrefter videre at keeperen kommer til å reise til Liverpool tidlig i neste uke, men de avslører at man fortsatt har til gode å komme til enighet om spillerens personlige betingelser, og den medisinske testen gjenstår også. Det skulle da være underforstått at de to klubbene har blitt enige om overgangssummen, selv om dette ikke står eksplisitt å lese på MK Dons sin offisielle nettside.

Uansett betyr dette at David Martin fortsatt er MK Dons sin spiller, og han vil således reise med resten av deres tropp til cupkampen i Southampton i morgen.

Trang fødsel for re-design
Som sikkert de fleste som leser disse linjer har fått med seg, så lanserte vi vårt re-design av liverpool.no i ettermiddag. Vi sliter fortsatt med noen ”barnesykdommer” i så henseende. For de som benytter Mac, samt brukere av nettleserne Firefox og Opera, fungerer de nye sidene fortsatt ikke som de skal. Dette er problemer som vi er klar over, og som vi jobber fortløpende for å løse.

Når det gjelder Kop Forum, så fungerer dette som det skal, med unntak av linkene på forsiden. Disse linkene til de ti siste aktive trådene på forumet vil det ennå gå en tid før vi har på plass.