Mellor fortsetter å score

Neil Mellor fortsetter å score for reservene på vei tilbake fra en skadefulgt sesong. Mannix brakk trolig beinet.

SISTE: Etter det vi erfarer har David Mannix brukket beinet og kan være ute i mange uker (kl 22:12).

Neil Mellor scoret sitt andre mål etter å ha startet to kamper på rappen. Spissen har hatt et langt skadeavbrekk denne sommeren og høsten, men fikk drøyt 70 minutter mot Newcastle i dag.

Første omgang var en jevn og sjansefattig affære med lite godt spill av begge lag. Begge stiller med et urutinert mannskap, men kanskje har vi det sterkeste laget på papiret. Kampen preges av at ingen har vunnet midtbanen eller har klart å kontrollere. Det er liten rytme og få angrep.

Mellor spiller alene på topp og blir av og til veldig ensom.

11. min:  Mellor fortsetter sitt comeback med å sette inn 1-0 på et godt angrep. Anderson får tak i ballen på Newcastles banehalvdel og sender en bra stikkball mellom stopperen og backen. Neil rister av seg oppasseren og skyter hardt og lavt i motsatt hjørne. Et meget bra mål.

33. min: Etter at Willis først blokkerer et skudd setter Finnigan ballen i mål på returen og utligner med et skudd nede til høyre for keeper.

40. min: En typisk avslutning av Mellor som kommer seg fri og skyter knallhardt, men dessverre rett på målvakten. Anderson er frempå på returen, men forsøket blir reddet til corner.

63. min: Det går et gisp gjennom publikum når Mannix går i bakken og blir liggende. Den offensive midtbanespilleren blir båret rett i garderoben.

71. min: Mellor går ut etter drøyt 70 minutter.

83. min: En skikkelig tabbe av Raven gir hjemmelaget seieren. Backen sklir i det han skal spille en enkel ball tilbake til keeper. Willis er på vei ut for å møte og kan ingenting gjøre når Farman snapper ballen og sender den i det åpen målet.

87. min: Raven får en smell. Smith kommer inn.

Oppsummert var dette en skuffende kamp og et skuffende resultat. Liverpool gikk ut med litt høyere tempo i andre omgang og forsøkte å ta tak i oppgjøret. Det holdt ikke så mye lenger enn de første ti minuttene. Etter det jevnet det seg mye ut og slurv og rot på slutten ødela. Vi noterte ingen store målsjanser til noen av lagene de siste 45. Vi kom en del rundt på kanten, men Newcastle-forsvaret stoppet innleggene effektivt. Mellor ble ofte også altfor alene.
Pluss i margen til stopper Miki Roque som spiller med ro og står frem når det trengs. Fin type som aldri lar seg stresse. Paul Anderson gjør også en positiv figur. Jobber steinhardt og kommer til noen gode innlegg.