Motstanderne klare for Barragan og Idrizaj

Puljene er trukket for U19-EM i Polen, og motstanderne er dermed klare for Antonio Barragan og Besian Idrizaj. Tre ”røde” privatlandskamper gjenstår før VM.

Trekningen av puljene for sommerens EM for U19-landslag er nå foretatt. Besian Idrizajs Østerrike havnet i gruppe A, sammen med vertsnasjonen Polen, Belgia og Tsjekkia. I gruppe B skal Antonio Barragán og Spania opp mot Skottland, Portugal og Tyrkia.

Gruppespillet finner sted i perioden 18.-23.juli, og de tre beste lagene i hver gruppe vil være kvalifisert til neste års U20-VM i Canada. Men det er bare de to beste lagene som går videre til semifinaler i EM, der gruppevinnerne møter toeren i den andre puljen 26.juli. Finalen blir spilt tre dager senere på Miejski stadion i Poznan.

Tre ”røde” privatlandskamper gjenstår
VM i Tyskland nærmer seg med raske skritt, og de ulike nasjonene begynner å avslutte oppvarmingskampene frem mot mesterskapet. Sett med Liverpool-øyne gjenstår det nå faktisk kun tre slike privatlandskamper. Alle tre går av stabelen på onsdag. Da skal Australia møte Liechtenstein i Ulm i Tyskland. Det er ventet at Harry Kewell får noen minutter på banen i denne kampen. Frankrike med Djibril Cissé i troppen skal møte Kina, mens Spania møter Kroatia i Geneve. Både Xabi Alonso og Luis Garcia ventes å være involvert i den kampen, mens Jose Reina nok må finne seg i å varme benken nok en gang.

VM-programmet
Fredag starter altså fotball-VM 2006 i Tyskland. Ingen røde skal i aksjon på mesterskapets åpningsdag, men allerede på lørdag spiller England sin første kamp, mot Paraguay. Fullstendig oppsett over TV-kampene i årets VM finner du her.