Rafa avgjør snart Cissés skjebne

Liverpool Daily Post skriver at Djibril Cissé snart vil bli kalt inn til samtaler med klubbledelsen om sin fotballfremtid. Selv håper franskmannen han får fortsette i Liverpool.

Liverpool Daily Post skriver i dag at Djibril Cissé om kort tid vil holde samtaler med Liverpool-ledelsen angående sin fotballfremtid. Franskmannen gjorde Liverpools første mål på Millennium Stadium lørdag, men om det er nok til å redde hans Anfield-karriere er et åpent spørsmål.

Skal man tro lokalavisen er Charltons Darren Bent den mest sannsynlige erstatteren dersom Cissé må finne seg en ny klubb.

- Jeg har gjort mitt beste i løpet av den spilletiden jeg har fått i klubben. Jeg ønsker å bli i Liverpool, men det er opp til manageren. Det er til syvende og sist han som avgjør dette. Vi har ikke snakket sammen ennå, og kanskje skjer det ikke før etter VM heller. Det vil uansett ikke være mitt ønske eller min avgjørelse å forlate Liverpool, sier spissen selv om saken.

Cissé forteller for øvrig til Liverpool Daily Post at han nærmest måtte tvinge Harry Kewell ut på banen for å motta vinnermedaljen sin etter cupfinalen. Australieren måtte nok en gang forlate banen med skade i en finale, og han var veldig skuffet over det.

- Harry er som en bror for meg her i Liverpool, og det var hardt for meg å se hvor skuffet han var. Så jeg gikk og hentet han etter at kampen var slutt. Jeg ønsket å gjøre mitt beste for han, slik at han kunne ta del i feiringen. Dette er tredje finalen han har måttet gå av banen med skade, så jeg ønsket å trøste så godt jeg kunne.

Noe overraskende var ikke Cissé blant de fem spillerne som Benitez plukket ut til straffespark-konkurransen. Franskmannen var som alle vet sikker fra krittmerket under tilsvarende omstendigheter i fjorårets Champions League-finale. 

- Det var en tøff avgjørelse, men trolig også en riktig avgjørelse av Benitez å ikke la meg ta et av straffesparkene. Jeg slet veldig med krampe, og pådro meg også en hamstring-skade. Dersom manageren hadde spurt meg ville jeg likevel ha sagt ja. Men jeg tror at han gjorde det riktige ved ikke å spørre meg.