Rafa forsvarer González

Benítez mener at forventningene til González kanskje var for store. Lignende defensiv rekord som sist sesong, skal vi lete lenger etter, sier Finnan. Lindfield linket til ”The Owls”.

Mark Gonzalez sliter med å finne seg til rette i engelsk fotball. Chileneren mener at han trenger mer tid, men Rafael Benítez påpeker at det er stor forskjell på å spille i Spania og Italia sammenlignet med England.
- Det er vanskeligere for en spiller å komme til England enn kanskje Spania og Italia, fordi det er mer fysisk og mer kontakt, uttaler Benítez.

- Man har ikke like mye tid med ballen til å vise sine kvaliteter.

- Mark er en spiller med en veldig god mentalitet. Han jobber godt, og mens han vet at han må forbedre seg, har han mye selvtillit. Han bare trenger tid.

- Vi har snakket om ham i et år, og etter at han scoret fem mål på utlån til Real Sociedad og hans mål i debuten her, så var kanskje forventningene litt store til en spiller som bare er 22 år.

- Forrige sesong var enestående
Flere spillere har den siste tiden uttalt seg til media om at målsettingen for sesongen nå er endret etter den dårlige sesonginnledningen i Premier League. Pepe Reina tror at Liverpool må konsentrere seg om 4.plassen, John Arne Riise insisterer på at laget aldri vil gi opp, mens Xabi Alonso er bekymret for pessimismen som nå råder. Finnan mener at en 4.plass absolutt er det minste man kan godta i Liverpool-leiren.
- Noen spillere vil kjenne pessimismen, men personlig er jeg ok, uttaler Finnan.

- Det vil komme en lang pause fra e-cupspillet etter Galatasaray-kampen, med mange kamper i julen. Det betyr at vi får konsentrert oss om vår hjemlige form.

- Det vil bli et stort press om vi må vinne Champions League for å kvalifisere oss til neste sesong. Vi er bare fem poeng unna 4.plassen, men vi må klare det.

- Å holde nullen 33 ganger, som vi gjorde forrige sesong, er jeg ikke sikker på om vil skje igjen. Det var en enestående sesong, men det er standarden folk leter etter nå. Det er riktig å si at vi har sluppet inn for mange mål. Vi har sluppet inn noen skikkelige elendig mål, og som lag er vi ikke fornøyd med hvordan vi har forsvart oss. Vi er heller ikke fornøyd med at vi ikke scorer nok mål borte.

- Men jeg tror vi har forbedret oss som lag etter at vi vant Champions League. Mange spillere er fremdeles her, og det har vært noen endringer. Hvis vi ikke går hen og vinner Champions League, så kan man ikke si at vi ikke har et bedre lag.

Lindfield linket til Sheffield Wednesday
Ifølge The Mirror Sheffield Wednesday forsøke å hente Craig Lindfield på lån. Wednesday-magaer Brian Laws skal ha sett den engelske U19-landslagsspilleren i aksjon i gårsdagens reservelagskamp mot Oldham. Klubbene i The Football League kan hente inn spillere på lån frem til kl. 18.00 i morgen. Etter det kan må klubbene vente til overgangsvinduet i januar.