Reservene fortsetter i Wrexham

Reservelaget vil spille sine hjemmekamper i Wrexham også den kommende sesongen. Reserveligaen blir omstrukturert. Billettsalget til treningskamp starter torsdag.

Racecourse Ground for reservene
Liverpools reservelag, på bildet representert ved Godwin Antwi, vil også i sesongen 2006/2007 spille sine hjemmekamper på Racecourse Ground i Wrexham. Det bekrefter Wrexham FC på sine offisielle nettsider. Dette blir tredje sesongen på rad at Liverpools reservelag spiller sine hjemmekamper i den vesle walisiske byen.

Nytt av året for reserveligaen er at denne serien kun kommer til å bestå av Premier League-klubber. Tidligere har klubber som har rykket ned fra Premier League fått fortsette på øverste nivå blant reservene. Den nye Premiership Reserve League vil altså bestå av 20 lag, men disse vil bli fordelt på 2 avdelinger med 10 lag i hver. En nord-avdeling, og en sør-avdeling. Dette for å unngå lange reiseavstander. Liverpool vil altså spille i Premiership Reserve League North, der planen er at samtlige 9 hjemmekamper vil bli spilt på Racecourse Ground.

(Research: Frank H. Larsen)

Billetter til treningskamp
Billettkontoret på Anfield opplyser at salget av billetter til Liverpools treningskamp borte mot Wrexham lørdag 15.juli starter kommende torsdag. Klubben har mottatt 2039 billetter til kampen, og disse vil bli lagt ut til salg gjennom billettlukene etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Det blir også mulig å kjøpe billetter via telefonsalg og søknader sendt i posten. Billettene koster £15 for voksne og £7 for barn og pensjonister.