Siste: Riise skadet - ute i flere uker

John Arne Riise er ute av kveldens kamp mot Benfica. Det blir bekreftet ovenfor liverpool.no at nordmannen kan miste flere uker etter å ha fått problemer med lysken.

Til tross for at Rafa Benitez har prøvd forskjellige spillere på venstrebacken denne sesongen har det likevel alltid vært John Arne Riise som har spilt flest kamper og blitt foretrukket i de viktigste kampene. Kveldens kamp mot Benfica ville vært nettopp en slik match.
Vi har akkurat fått bekreftet at navnet til Riise verken vil være å finne på banen eller benken når lagoppstillingen blir offentliggjort. Det bekreftes ovenfor oss at Riise er skadet og at det dessverre vil ta tid før han er tilbake.

Etter kampen mot Charlton lørdag, hvor han ironisk nok kom inn for skadede Hyypiä i pausen, måtte John Arne til sykehus for undersøkelser søndag. Han skal ha ha fått en strekk i lysken da han skjøt mot slutten av helgens kamp. På sykehuset ble lyskeproblemene raskt bekreftet og klubbdoktoren skal ha beordret tre ukers hvile.

Selv om det er flere dager siden skadeproblemet oppstod har Rafa av taktiske årsaker ønsket å la fokus før kampen vært rettet mot andre ting enn skadeproblemer.

John Arne har ikke vært mye skadet siden overgangen til Liverpool sommeren 2001. Skadeavbrekket kommer dessverre på et tidspunkt av sesongen hvor det spilles mange viktige fotballkamper. Etter det vi erfarer har venstrebacken vår hatt kjenning med problemene over tid. Det innbefatter blant annet landskampen mot Senegal i Dakar i forrige uke.

Spilleren håper å være tilbake i den røde drakta til lokaloppgjøret mot Everton 25. mars.