Slutt på julefreden for U18

Liverpool U18 spiller sin første kamp for året i morgen. Motstander på akademiet i Kirkby er West Bromwich.

Liverpool U18 starter 2006 på tredjeplass i sin liga. John Owens sitt mannskap spiller sin første kamp etter juleferien mot West Bromwich Albion i Kirkby i morgen. Avspark er klokken 11.00 lokal tid. Før kampen er det to poeng opp til ledende Manchester United.

Etter en god start på sesongen, hadde man en liten formsvikt med tap mot de tre andre topplagene i november. Etter den tid har man vært tilbake på skinnene igjen. John Owens håper nå at laget fortsetter der de slapp før jul, da man avsluttet med å slå Cardiff ut av FA Youth Cup.

- På en måte jobber du hele julen også, for spillerne må beholde formen. Så egentlig kunne vi likegodt ha spilt kamper da også. Vi håper at kamp-pausen nå ikke forstyrrer den fine rytmen vi var inne i. Det er hard konkurranse i toppen av denne ligaen, men vi har bare de to Manchester-klubbene foran oss på tabellen, og det er jevnt i teten. Det er ikke som for førstelaget, som prøver å ta igjen Chelsea. Det ser ikke ut til at Chelsea taper mange kamper, men i akademiligaen kan alle slå alle, uttaler Owens til Liverpool Daily Post.

U18-lagets neste kamp, mot Bolton 14. januar, er for øvrig utsatt ettersom Lancashire-klubben spiller sin kamp i FA Youth Cup den helgen.

Når det gjelder mannskapet til kampen mot West Bromwich i morgen er keeper Paul Lancaster tilbake i trening etter sin kneoperasjon, men er ennå noen uker unna å være klar for kamp. En annen som har vært langtidsskadet, Robbie Threlfall, kan imidlertid gjøre sin første kamp etter tre måneder på sidelinja. Jay Spearing er fortsatt ute på grunn av en kneskade, og det er også de to spillerne som sliter med ryggskader, nemlig Lee Woodward og Ray Putterill.