Speedy gir seg på landslaget

Mark Gonzalez, som kan bli helrød til neste uke, sier at han i en alder av 21 år aldri mer vil spille for Chile.

Til onsdag forventer man et svar på hvorvidt Liverpool vil få ordnet arbeidstillatelse for Mark Gonzalez.  Spilleren som fyller 22 år i neste måned har vært knyttet til LFC siden sist sommer, men ikke fått spille og ble i siste halvdel av 2005/06 lånt ut til Real Sociedad.

I dag sier han til en radiostasjon at han aldri mer vil spille for Chile, etter at han i sommer ble sendt hjem i skam fra lagets turné i Europa.  Sammen med lagkamerat Reinaldo Navia ble han sendt på første fly hjem etter at det ble oppdaget damebesøk på spillernes rom.

Gonzalez har hele tiden hevdet at det var snakk om autografjegere, og at han aldri skulle ha blitt straffet.  Fortsatt forbannet over hele episoden hevder nå venstrevingen at han aldri mer vil ta på seg landslagstrøya.

- Jeg vil ikke fortsette.  Jeg vil ikke ha på meg landslagstrøye igjen og jeg behøver ikke å forklare det til noen, sier chileneren til Radio Cooperativa.

- Det eneste jeg tenker på nå er å fortsette min karriere i England.  Alt det som er blitt sagt om meg etter Europaturneen har såret meg veldig.  Nå er det over og jeg ønsker ikke å snakke mer om det til noen.  Jeg er imidlertid sikker på to ting.  Jeg kommer ikke til å spille på landslaget igjen, og jeg behøver ikke å unnskylde meg for noen selv om treneren får det til å høres slik ut.

Det at Mark Gonzales nå slutter på Chile vil ikke få noen innvirkning på onsdagens høring.