U18 fortsatt uten seier

En sen utligning av innbytter Mattone Awang ga Liverpool U18 ett poeng hjemme mot Wolverhampton. Momo for Mali.

Det har ikke gått veien for de unge røde så langt denne sesongen. Etter 7 kamper ligger Liverpool sist på tabellen med bare 3 poeng. Når Wolverhampton kom på besøk på lørdag så det lenge ut til å bli tap nummer fem, før innbytter Mattone Awang ble truffet av et Charlie Barnett-skudd som dermed endret retning og gikk i mål.

John Owens så likevel fremgang på lørdag.
- Vi venter fortsatt på årets første seier, men selv om vi er skuffet over å ikke ha vunnet enda er jeg fornøyd med hvordan vi spilte. Vi spilte bra i andre omgang og fikk utligningen vi fortjente. Vi møter Everton på lørdag, så vi må jobbe hardt fremover og forhåpentligvis får vi et godt resultat mot dem.

Everton er forresten det andre laget i serien som fortsatt jakter årets første seier. De blå naboene ligger ett poeng over.

- 9 av 11 Wolves-spillere var større enn våre, og vi hadde problem med at vår største midtstopper, Laurence Gaughan, kom tilbake fra landslagsspill på fredag og kunne ikke starte, sier Owens til liverpoolfc.tv

Liverpools lag mot Wolverhampton:

David Roberts; John Routledge, Michael Burns, Jay Spearing, Stephen Behan; Charlie Barnett, Ben Parsonage (Mattone Awang 70), Ryan Wignall, Michael Scott (Michael Collins 70); Jon Pringle (Lee Woodward 70), Paul Barratt. Ubrukte reserver: Daniel MacDonald , Laurence Gaughan.

Momo for Mali
Midtbanekrigeren Mohamed Sissoko er tatt ut i Malis landslagstropp til kvalifiseringskampen hjemme mot Togo.