Warnock ute med lyskeskade

Echo melder at Stephen Warnock har pådratt seg en lyskeskade. Han vil trolig være uaktuell for spill de neste to ukene. Luis Garcia skal testes i dag, for å se om han er aktuell mot PSV.

Stephen Warnock skal ha pådratt seg en skade på trening. Det skal dreie seg om en lyskestrekk, og prognosene tilsier at han ikke vil være aktuell for spill i inntil to uker. Det er Liverpool Echo som melder dette i dag.

Lokalavisen skriver også at Luis Garcia vil gjennomgå en såkalt fitness-test i ettermiddag, for å sjekke om han vil være i stand til å spille mot PSV Eindhoven i morgen. Den lille spanjolen har slitt med en en gammel leggskade en stund nå, og måtte som kjent stå over oppgjøret mot Arsenal på Emirates Stadium. Han måtte også melde forfall til Spanias privatlandskamp mot Romania av samme grunn, og var heller ikke involvert i Liverpools bortekamp mot Middlesbrough. På pressekonferansen før Middlesbrough-kampen uttalte Benitez at Garcia nesten var skadefri igjen. På dagens test vil man trolig finne ut hvorvidt den offensive teknikeren er fullt ut restituert.