- Aldri vært bedre

Riise snakket i dag til LFC TV om den sterke sesongåpningen, og i særdeleshet den defensive biten som sikter mot rekord. Hyypiä om Marseilles Cissé og Zenden.

Som vi skrev om tidligere i dag, går det mot rekord for Liverpool. Etter et nytt clean sheet mot Wigan har man nå fem på rad, og har med det tangert rekorden fra 1977. Rekorden vil slås dersom man holder buret rent i søndagens kamp mot Tottenham hjemme på Anfield. Faktisk har man etter syv ligakamper kun sluppet inn to mål, begge på straffe.

Det har vært mange spillere ut og inn av Anfield siden Riise kom fra Monaco i 2001, hvorav mange sterke forsvarere. Likevel mener venstrebacken at man aldri har vært bedre enn hva man er nå.

- Vi jobber hardt for hverandre og spiller på hverandres styrker. Manageren er knallsterk taktisk, og vi gjør vårt ytterste for å utføre det han legger opp til. Vi er trygge på hverandre uansett hvem som settes opp i lagoppstillingen, det er nok det som er styrken for laget vårt. Dersom vi alle jobber hardt, kan vi fortsette den gode formen.

- Vi har hatt gode spillere hele veien, men vi er nå mer samspilt enn noensinne og vi har god dekning. Det er den beste stallen i min tid på Anfield. Det ser veldig bra ut, sier Riise.

Hyypiä om Marseille, Cissé og Zenden
Cissé er en kjent figur for alle Liverpoolsupportere, og til onsdag kommer han på besøk med sitt nye lag Marseille. Med Agger ute med skade, vil Hyypiä være den som, sammen med Carragher, skal stoppe hurtigtoget. Hyypiä har ikke tempoet som sitt fremste fortrinn, men mener likevel at man skal kunne takle Cissé.

- Det vil bli et interessant oppgjør. Jeg har spilt mot ham tidligere da han var i Auxerre, og når han var her i Liverpool spilte jeg jo mot ham hver dag på trening. Han er svært hurtig, så vi må tenke på hvordan vi skal stoppe ham. Men jeg kjenner ham godt, og vi skal nok greie å håndtere ham. Men absolutt, en god spiller, statistikkene hans taler for seg.

Også Bolo Zenden står på Marseilles lønningsliste. Nederlenderen har fremdeles kontakt med blant andre den ruvende finne.

- Det blir hyggelig å se ham igjen, han er en god venn. Han ringte meg etter trekningen, det blir morsomt å møte ham på Anfield, denne gangen som motstander, sier Sami.