- Bare seier er godt nok

Javier Mascherano konstaterer at bare seier er godt nok mot Besiktas i morgen, men tror neppe at de røde vil kaste alle mann i angrep fra start av.

I et intervju med liverpoolfc.tv sammenligner Javier Mascherano morgendagens kamp mot Besiktas med en cupfinale. Argentineren slår fast at bare seier er godt nok mot tyrkerne.

- Fra nå av blir hver kamp i Champions League som en finale, i alle fall i resten av gruppespillet. Vi må ta tre poeng i morgen. Vi har ingen andre muligheter. Vi gjorde ting vanskelig for oss selv ved å tape for Marseille, men med en seier i morgen vil vi igjen ha skjebnen i egne hender. Vi går til kampen med en sterk vinnervilje, sier Liverpools nummer 20.

Mascherano tror ikke den svake starten i årets Champions League skyldes at de røde har lagt stor vekt på ligaen.

- Jeg mener vi har en stor nok tropp til å håndtere begge deler. Vi har stort sett to spillere i enhver posisjon på banen, så vi skal kunne kjempe om alle trofeer. Vi spilte dårlig mot Marseille, men med tre poeng i Istanbul kan trenden snus.

Argentineren ønsker ikke å rangere det ene trofeet foran det andre. Han satser på å vinne både ligaen og Champions League.

- Jeg ønsker å vinne begge. Vi prøver å vinne alle turneringer vi deltar i. Jeg vet det er vanskelig, men vi vil gjøre vårt beste. Vi har allerede kommet på etterskudd i Champions League, så nå er det på tide å ta vår første seier for året der.

Likevel tror han ikke de røde vil kaste alle mann i angrep på Inonu Stadium i morgen.

- Manageren har en plan, og vi kommer ikke til å kaste alle mann i angrep fra start av. Men vi drar til Tyrkia for å ta tre poeng.

Midtbanespilleren er heller ikke spesielt bekymret for den fiendtlige atmosfæren som er bebudet på tribunene.

- Hva som skjer utenfor banen vil neppe påvirke kamputfallet. Vi får bare gjøre jobben vår.

Besiktas har et par argentinere på laget, og dette er spillere som Mascherano kjenner godt.

- Ja, jeg kjenner noen av deres argentinere og brasilianere, blant annet Ricardinho og Higuain. Jeg har spilt med noen av disse spillerne, og nå satser jeg på at vi klarer å stagge dem i morgen. Men vi må først og fremst konsentrere oss om oss selv.