- Derfor kjøpte vi Torres

Rafa Benítez er storfornøyd med sitt rekordkjøp, og mener at Fernando Torres allerede har bevist han var verdt summen. Antwi skadet. Billetter mot Toulouse til fancardholdere.

Liverpools dyreste kjøp gjennom alle tider fikk en perfekt start på hjemmedebuten sin, da han rykket forbi Tal Ben Haim og satte ballen forbi Petr Cech. Manager Rafael Benítez mener at det øyeblikket med magi var et tegn på at vi har store ting i vente fra vår nye nummer 9.

- Spillerne vet nå at Fernando har fart, og kan score målene vi trenger, sier Benítez til Liverpoolfc.tv i dag.

- Fernando viste frem sin fart og sine kvaliteter, og scoret et flott mål for oss. Han lærte mye fra kampen, men det er alt for tidlig å dømme han. Han trenger mer tid.

- Han spilte mot noen av de beste forsvarerne i England uten problemer. Jeg er veldig fornøyd, og dette var positivt for fremtiden. Han fikk vist sine kvaliteter - og at vi vil se flere mål fra ham, avsluttet Benítez.

Antwi skadet
Godwin Antwi er for tiden utlånt til Hartlepool United, og ser ut til å miste klubbens fire neste ligakamper i tillegg til cupkampen mot Sheffield Wednesday - etter at han pådro seg en hamstringskade.

19 åringen haltet ut av kampen mot Doncaster Rovers i første omgang, etter å ha scoret kampens første mål. Ghaneseren har imponert så langt i sitt låneopphold.

- Med et hamstringproblem er du vanligvis ute i tre til fire uker, og vi må se hvordan det utvikler seg. Vi håper han er tilbake tidligere enn det, sier Hartlepool manager Danny Wilson til The Journal.

Billetter mot Toulouse til fancardholdere
Returoppgjøret mot Toulouse på Anfield neste uke, er nå til salgs for alle fancardholdere.

Billettkontoret gjør oppmerksom på at du ikke får registrert kampen og bygd opp lojalitet med tanke på billetter til senere runder i Champions League eller UEFA cupen, ved å kjøpe billetter til denne kampen. Altså det samme som med Maccabi Haifa-kampene i fjor.