- En tropp god nok til å vinne

Hicks legger press på Benitez og hans mannskap. Bare duo mangler for Arsenal foran et møte hvor Mascherano og Alonso peker ut Fabregas som det sterkeste punkt hos motstanderen.

Amerikansk eier krever titler
Tom Hicks mener at Liverpool fortsatt kan kvalifisere seg til sluttkampene i Champions League, og den amerikanske eieren både slår fast at man nå har en tropp som er god nok til å vinne pokaler og at man vil ha en forklaring dersom så ikke skjer.

- Denne troppen er god nok til å vinne ting, slår den ene halvdelen av Liverpools eierduo fast. - Denne troppen skal vinne ting. Hvis ikke, vil vi ha et møte etter sesongen for å få en forklaring på hva som skjedde.

- Vi har ikke vunnet Premier League på 17 år og jeg vet hvor mye fansen og Rafa ønsker den tittelen. Jeg vet at det begjæret er der, og det er en av årsakene til at vi kjøpte de spillerne vi gjorde sist sommer. For å skape bredde i stallen.

- Da vi forpliktet oss finansielt slik vi gjorde, var det med tanke på at vi skulle kjempe om å vinne Premier League. Tidligere har vi ikke hatt en bred nok spillertropp til å gjøre det.


Van Persie ute - men Fabregas er nøkkelen
Arsenal har bare Robin van Persie og Phillipe Senderos ute med skader foran søndagens møte på Anfield. Hos Liverpool håper man at Fernando Torres og Xabi Alonso skal bli spilleklare igjen, mens det trolig er for tidlig for Daniel Agger, Fabio Aurelio og Harry Kewell. Alvaro Arbeloa er et annet usikkert kort. 

Alonso blinker ut sin lagkamerat på det spanske landslaget, Cesc Fabregas, som en spiller man må stoppe foran The Kop.

- Han er uten tvil en av deres viktigste spillere og en at de beste i Premier League, sier Xabi om sin midtbanekollega.

- De gjør det veldig bra for øyeblikket og spiller meget god fotball, sannsynligvis den beste fotballen i Premier League. De har stor bevegelse og har mange spillere som er gode med ballen. De forstår hverandre godt og det skaper god fotball, som er fin å se på.

Javier Mascherano er en annen som ser faren i å la Cesc Fabregas få lov til å styre på Anfield.

- Alt går igjennom han, han er playmakeren, konkluderer Mascherano. - Han beviser denne sesongen at han er en av de beste i verden på sin plass. Han har prestert over lang tid, men har i det siste kommet opp på et fantastisk nivå.

- På søndag er det viktig at vi presser dem høyt fra første minutt, og aldri gir dem ro. Vi må angripe dem.

- Det overrasker meg ikke at Arsenal gjør det godt fordi at de har gode spillere, men det er kanskje litt overraskende at de har fått en slik start med et så ungt lag.

- Dette er en stor kamp og det gir oss sjansen til å ta innpå i toppen av tabellen. Det er en kamp hvor vi vil få sjansen til å vise at vi kan være med å kjempe om mesterskapet.