- Ingen vits i å gråte over spilt melk

Jermaine Pennant har lagt tapene for Arsenal bak seg. Nå ser han frem til kampen mot Watford og møtene med Barcelona. Ablett jublet over sesongens andre seier.

Liverpool ble slått ut av begge de hjemlige cupene av Arsenal, men Jermaine Pennant synes ikke det er noe vits i å gråte over spilt melk. Nå satser vingen heller på at de røde vil slå tilbake med seier over Watford på lørdag.

Den tidligere Arsenal-spilleren innrømmer dog at selvtilliten til Liverpool-spillerne nok har fått seg en trøkk etter de to skuffende tapene mot nettopp The Gunners, men han insisterer likevel på at det fortsatt er mye å spille for denne sesongen.

- Av og til blir man offer for slike ting som dette i cupene, når kamper ikke går slik du hadde håpet på. Det er skuffende å ryke ut av cupene, men slik er fotballen, uttaler en filosofisk Pennant til liverpoolfc.tv.

- Vi får trøste oss med at vi i alle fall ikke har tapt ligapoeng i løpet av disse to kampene. Vi ligger fortsatt bra til i ligaen, og henger med i Champions League. Ikke alle klubber kan si det samme, legger han til.

- Det er ikke noe vits i å gråte over spilt melk. Vi må glemme dette, og se fremover mot kampen mot Watford nå. Vi vet det blir tøft, fordi begge lagene trenger poengene av helt ulike grunner. Vi spilte mot dem rett før jul, så vi vet alt om dem. De har et lag som er fysisk robust, og som kjemper om hver en ball. De vil satse på å slå lange baller inn i feltet vårt. Vi vet hva vi har i vente, og vil være klar for det. Spiller vi opp mot vårt beste, burde vi være i stand til å spille dem ut og vinne kampen.

- Vi vet supporterne er langt nede nå, men det er fortsatt mye å spille for denne sesongen. Vi er ikke så langt bak Chelsea i ligaen, og de må besøke oss om en drøy uke. Vi har også Barcelona-kampene og se frem mot, så sesongen er så langt fra over for vår del selv om vi er ute av FA-cupen og ligacupen, avslutter Pennant.

Ablett glad for seier
Liverpools reservelag har ikke hatt noen stor sesong, men vant i går kveld sin andre kamp for sesongen da de slo Sheffield United 1-0. Craig Lindfield ble matchvinner med en vakker scoring. Gary Ablett er raus med rosen til sine spillere etter kampen.

- Vi spilte bra i treningskampen mot Leeds i forrige uke, og jeg fortalte spillerne at jeg ikke ønsket at de skulle falle under det nivået mot Sheffield United. Det gjorde de heller ikke, sier Ablett til liverpoolfc.tv.

- Det var en tøff fysisk kamp, men over 90 minutter følte vi at vi gjorde en god innsats og spillerne viste at de er i utmerket form. Det kan vi takke fitness-trener Antonio Gomez for. Han har gjort en fantastisk jobb med spillerne.

- Vi fikk ballen ned på bakken, og spilte til tider god fotball. Jeg følte vi var uheldige som ikke vant 3-0 eller 4-0, etter sjansene vi skapte i andre omgang. Craig Linfield gjorde et fantastisk mål. Han er kapabel til å gjøre slikt, men jeg skulle ønske han gjorde det litt oftere. Han kom seg forbi backen, og avsluttet kontant. Han fortjente scoringen, for han jobbet virkelig hardt.

Ablett trakk også fram Godwin Antwi. Stopperen var kaptein for reservelaget for første gang i går kveld.

- Jeg følte at Godwin fortjente kapteinsbindet, for han går hele tiden foran med et godt eksempel. Han yter alltid 100%, og jeg tenkte at det ville påvirke de andre spillerne positivt at han fikk kapteinsvervet. Det gjorde det også. Jeg synes også at Jay Spearing spilte en utmerket kamp i sin debut for oss. Han gjorde et godt førsteinntrykk, selv om han er liten av vekst.

Billettinfo West Ham borte
Liverpool FC opplyser at de har mottatt 2932 billetter til bortekampen mot West Ham på Upton Park tirsdag 30.januar. Disse selges til sesongkortinnehavere som har vært på mer enn 12 bortekamper i fjor den 16.januar. To dager senere slipper de som har registrert mer enn 8 bortekamper i fjor til, før salget avsluttes med billetter til de som har mer enn 4 bortekamper i ligaen fra i fjor den 19.januar.