- Nå kan vi konsentrere oss om finalen

Etter pliktløpet mot Charlton begynner Benitez å se frem til finalen i Aten. Pardew fornøyd, mens Warnock skylder på Rafa og Ferguson. Milan spilte uavgjort. Roque på benken.

Med ligaspillet overstått ser nå Rafael Benitez frem til finalen i Aten om 10 dager. Manageren tror også enkelte av hans spillere hadde den kampen i tankene allerede, da de røde spilte 2-2 mot Charlton i ettermiddag.

- Vi spilte uavgjort i en kamp hvor vi ikke spilte bra. Det er vanskelig å vite hva som rørte seg i hodet på hver enkelt spiller, men jeg tror nok noen av dem tenkte på finalen allerede. Vi gjorde noen feil, og slapp inn mål. Vi virket også litt nervøse med ballen, men det gjorde Charlton også, uttalte Benitez til Sky Sports etter kampen.

- Det gode var at vi ikke fikk noen nye skader, og at vi endte på tredjeplass. Nå kan vi begynne og konsentrere oss om finalen, la han til.

Pardew stolt over poengdeling
Charlton-manager Alan Pardew var godt fornøyd med at hans lag fikk med seg det ene poenget fra Anfield i lagets siste kamp i Premier League på en god stund.

- Vi har jobbet hardt denne uken, og det har ikke vært lett. Jeg sa vi skulle gå til kampen med et smil om munnen og gjøre vårt beste mot Liverpool, og jeg syntes vi spilte utmerket. Vi har spilt mot en del lag som har kjempet om en plass i UEFA-cupen de siste ukene, mens Liverpool ikke hadde så mye å spille for i dag. Vi måtte likevel gjøre jobben, og jeg syntes vi kom bra fra oppgaven. Jeg tar med meg mye positivt fra denne kampen, uttalte Pardew etterpå.

Warnock skylder på Benitez og Ferguson
Det var ikke snakk om selvransakelse hos Sheffield United-manager Neil Warnock i ettermiddag, etter at hans lag tapte 2-1 for Wigan hjemme på Bramall Lane og måtte ta den tunge veien ned i Championship sammen med Charlton og Watford. I stedet la han hele ansvaret for klubbens degradering på skuldrene til Rafael Benitez og Alex Ferguson.

- Alex Ferguson og Rafael Benitez har har ikke stilt med sine beste spillere mot våre nedrykksrivaler, og jeg er ganske bitter. Nå håper jeg Chelsea vinner FA-cupen og Milan Champions League, uttalte en forarget Warnock til BBC.

Milan spilte også uavgjort
I likhet med Liverpool slet også finalemotstanderen i Aten, AC Milan, seg til et uavgjort resultat mot en antatt mye svakere motstander i dag. Milano-klubben spilte nemlig 1-1 mot vesle Catania i Serie A. Kaka la pasningen da Clarence Seedorf oppskriftsmessig ga Milan føringen etter 6 minutter, men Spinesi utlignet med en volley etter 62 minutter. Milan, som stilte med toppet mannskap, var faktisk nær ved å tape kampen, men keeper Dida vartet opp med en god redning på et skudd tre minutter før full tid.

I Serie A gjenstår nå to serierunder, hvorav den ene spilles før Champions League-finalen, og den andre etterpå. Milan spiller hjemme mot Udinese kommende lørdag, mens de avslutter med bortekamp mot Reggina søndagen etter finalen i Aten.

Roque på benken
Liverpools utlånte midtstopper Miki Roque ble sittende på benken hele kampen da hans Oldham i dag tapte 2-1 hjemme mot Blackpool i den første av to playoff-semifinaler om opprykk til Championship.