- Vi fortjente bedre

Rafa forstår ikke hvordan det var mulig å tape dagens kamp. Guthries utlån bekreftet. Voronin med mål i Bundesliga.

Benítez var en tydlig skuffet mann etter å ha gått på et bittert tap på overtid i dagens kamp.

- Det er helt utrolig at vi tapte denne kampen. Vi kontrollerte kampen, og fortjente vinne den, sa Benítez til pressekorpset etter kampen.

- Vi var det beste laget offensivt, og hadde mange offensive dødballer. Sånn er fotballen. Noen ganger er du heldig, andre ganger uheldig. Når du skaper så mange sjanser mot et lag som Manchester United må du score.

Rafa velger heller å se frem mot storkampen i midtuka.

- Vi må bare være positive nå, og se frem mot kampen mot Barcelona. Kanskje vi er heldigere på tirsdag?, avsluttet Benítez.

Danny Guthries utlån bekreftet
Southampton har i ettermiddag bekreftet at de har hentet inn Liverpools unge midtbanemann Danny Guthrie på lån. Låneperioden skal være på en måned, og 20-åringen går rett inn i Southamptons tropp til kampen mot Preston mandag kveld.

- Vi fikk høre at Liverpool var villige til å låne ut Guthrie, og så på det som en stor mulighet for oss. Dette vil gi oss flere alternativer på en kritisk fase av sesongen, sier manager George Burley til Southamptons offisielle hjemmesider.

Liverpoolfc.tv meldte som kjent om utlånet i går, men det er først i dag det blir bekreftet at alt er klart.

Voronin scoret
Andriy Voronin ga Bayer Leverkusen ledelsen 1-0 hjemme mot Stuttgart i dag. Angriperen kommer som kjent til Anfield som bosmanspiller neste sesong. Ukraineren er en spiller Rafa har stor tro på.

Når denne saken skrives leder Leverkusen 2-0 til pause.