- Vi ønsker alle det samme

Rafael Benitez fortsetter å be om pent vær. Manageren håper nå at alle i Liverpool FC kan dra i samme retning, og at man faktisk kan ta noe positivt ut av konflikten som hersker i klubben.

Etter å ha kommet med kritiske bemerkninger til hverandre gjennom media, er det manager Rafael Benitez som synes å ha begynt med jobben om å stilne bølgende som har herjet rundt og i Liverpool Football Club.

Benitez har henvist til at de amerikanske eierne Hicks og Gillett ikke skjønner det europeiske transfermarkedet, og reagerte med å svare at han kun skulle konsentrere seg om å trene laget gjentatt ganger på en offisiell pressekonferanse etter at han åpenbart fikk beskjed om nettopp det fra andre siden av dammen.

Amerikanerne gjentok at man ikke ønsket å diskutere transferbudsjettet for januar, før man kunne snakke ansikt til ansikt når de kommer over til kampen mot Manchester United midt i desember.

Rafael Benitez har de siste dagene prøvd å gjøre sitt for å glatte ut den åpenbare konflikten ved å hevde at det må være misforståelser involvert og at hans begrensede bruk av det engelske språket også har hatt sin innvirkning. Manageren har også ytret ønske om at man kan få snakket ut før den nevnte kampen mot United.

På dagens pressekonferanse, før kampen mot Bolton, brukte spanjolen nok en gang litt tid i forsøket på ytterligere brannslukning.

- Vi ønsker alle det samme, åpnet Rafa med. - Jeg takket dem da vi kjøpte Fernando Torres og vi har hatt et godt personlig forhold.

- I alt negativt kan det også være mulig å finne noe positivt. Jeg håper nå at alle i og rundt Liverpool kan begynne å dra i samme retning igjen, og at det kan bidra til at vi kommer nærmere hverandre og gjøre klubben sterkere.