- Vi trenger de tre poengene

Rafael Benitez understreker hvor viktig det er å ta tre poeng på bortebane i morgen kveld.

En avslappet og opplagt Rafael Benitez sier i pre-match pressekonferanse til lfc.tv at man må fikse feilen fra Marseille-kampen . Med bare ett poeng etter to kamper er presset på Liverpool foran morgendagens oppgjør mot Besiktas.

- Porto er et godt lag og vi vet vår førsteomgang i møtet med dem ikke var bra. Men å få ett poeng da vi måtte spille med ti mann var ikke dårlig. Vi gjorde en feil i den neste kampen mot Marseille, noe som var en dårlig kveld for oss. Nå må vi reparere den feilen mot Besiktas.

- Det er åpenbart at vi må reise til Istanbul for å vinne. Hvis vi ikke vinner vil det bli vanskelig for oss, men alt vi tenker på er de tre poengene. Spillerne vet hvor viktig det er at vi vinne denne kampen.

Rafa fikk også spørsmål om betydningen av at Besiktas manager er suspendert fra kampen, og den fiendtlige stemningen på den tyrkiske stadionen.

- Det har ikke stor betydning. Spillerne deres vet hva de skal gjøre og de har en stab som kan snakke med spillerne under kampen. Stemningen på stadion er ikke et problem, vi har erfaring fra Europa og jeg har hørt om de gode supporterne.

Vinne kampen må Liverpool gjøre uten Daniel Agger og Alvaro Arbeloa. Fernando Torres ble også igjen på Melwood da laget reiste til Tyrkia tidligere i dag. På den lyse siden er Alonso klar til dyst.