0-3-tap mot serielederen

U18 tapte 0-3 hjemme mot Manchester City. De røde manglet suspenderte Sean Highdale.

Serieleder Manchester City viste seg som et langt sterkere lag enn Hugh McAuleys mannskap da lagene møttes på The Academy i Kirkby. Gjestene ledet 2-0 ved pause og scoret ytterligere ett mål etter pause. De røde måtte klare seg uten midtbanespilleren Sean Highdale, som sonet én kamps karantene etter utvisningen mot Everton for to uker siden. 0-3-tapet betyr at rekken på åtte strake kamper uten tap er brutt.

- Det var en dårlig dag for oss. Det er det ingen tvil om, uttaler Hugh McAuley til Liverpoolfc.tv.

- De siste ukene har vi vunnet kamper og scoret mange mål, men vi var ikke på vårt beste i dag. Det er skuffende. Når vi møter topplagene ønsker vi å være i stand til å ta opp konkurransen med dem. Vi fikk ikke vist hva vi er gode for i dag.

- Vårt forsvarsspill var ikke godt nok. Vi slapp inn to mål på dødballer, noe som vi må ta lærdom av.

- Jeg synes vi gjorde det bra i 1. omgang. Vi kontrollerte mye av spillet, men vi tok ikke var på sjansene våre når de kom. På 0-1 hadde Marvin Pourie en stor sjanse med en heading han ikke klarte å sette.

- Etter pause var City det beste laget. De var sterke og godt organisert. Vi fikk ikke tak på dem. Vi kan ikke klage på sluttresultatet.

Liverpool: Hansen; Awang, Kelly, Kennedy, O'Connor; Amoo, Irwin [kaptein], Ajdarevic, Kacaniklic (Collins); Pourie, Eccleston.
Ubenyttede reserver: Flanagan, Dawson.

Neste kamp for U18 er borte mot Manchester United om to uker.