Åtte klubber ønsker Fowler

Leicester er den siste klubben som har kastet seg inn i kampen om Fowler. Crowther-overgang fullført. Wrexham takker Liverpool. Treningskamper på Setanta.

Cardiff har fått konkurranse fra Leicester om signaturen til Robbie Fowler. ”The Bluebirds” er i ferd med å sette sammen en pakke som kan måle seg med tilbudet på £22000 i ukelønn ”The Foxes” har gitt 32-åringen.
- Vi har åtte tilbud på bordet. Robbie vurderer mange av dem. Jeg kan ikke se at Rangers eller Celtic er en mulighet. De har begge for mange spisser i stallen. De må i så fall kvitte seg med et par først. Robbie vet at han ønsker regelmessig førstelagsspill. Kan det bli Cardiff? Hvorfor ikke? Jeg tror at dersom Cardiff har ambisjoner, så er det en plass Robbie vil trives. Han kan bidra med scoringer for å få dem opp i Premier League, uttaler George Scott, Fowlers agent, til Western Mail. Vålerenga og Sydney skal også være interessert.

Crowther-overgang fullført
Ryan Crowther er nå offisielt Liverpool-spiller, melder Stockport County på sine nettsider. Han fullførte den obligatoriske medisinske testen tidligere i dag. 18-åringen er kantspiller og står bokført med to kamper for Stockport. Overgangssummen er ikke oppgitt.

Wrexham takker Liverpool
11000 tilskuere var til stede da Liverpool gjestet Racecourse Ground på lørdag. Selv om Liverpool vant 3-2 var Wrexhams manager svært glad.
- Vi er takknemlige over Rick Parry, Rafa og alle i Liverpool for at de kom hit og støttet oss. Det betyr utrolig mye for oss, uttaler Wrexhams manager Brian Carey.

Treningskamper på Setanta Sports
Setanta Sports skal sende treningskampene mot Werder Bremen og Auxerre direkte, henholdsvis tirsdag 17. juli kl. 20:15 og fredag 20. juli kl. 15:00. Oppgjøret mot førstnevnte vises som kjent også på Eurosport her i Norden.