Bellamy ny kaptein for Wales

Craig Bellamy utnevnt til ny kaptein for Wales. Aston Villas interesse for Bellamy har kjølnet. Seier for Insúa. Ny bok.

Craig Bellamy er utnevnt til ny kaptein for Wales. Ryan Giggs trekker seg fra landslagsfotballen etter lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Tsjekkia. Deretter overleverer Manchester United-spilleren kapteinsbindet til Bellamy. Landslagssjef John Toshack var svært sikker i sitt valg av ny landslagskaptein.
- Craig er litt av en personlighet, men jeg har full tillit til ham, uttaler Toshack.

Bellamy vikarierte som kaptein for Wales for første gang i oktober, mot Slovakia og Kypros i Giggs’ skadefravær.
- Jeg tok Bellamy umiddelbart til side og fortalte ham at han ville ta over når Ryan gir seg. Uten et snev av tvil så er han den rette mannen til jobben. Han gjorde det svært bra tidligere i sesongen.

- Han er trofast mot Wales, og jeg vi akseptere at han er svært snakkesalig om ting.

Bellamy ikke til Villa?
Craig Bellamys fremtid i Liverpool er som kjent usikker. Aston Villa er én av klubbene som har vist interesse for waliseren, men der i gården skal visstnok interessen ha kjølnet da det ble klart at overgangssummen vil ligge på minst 10-12 millioner pund.

Seier for Insúa
Emiliano Insúa spilte hele kampen da Argentina U20 beseiret Mexico U20 med 2-0 i den første kampen i en trenasjonersturnering i Chile. Argentina møter vertsnasjonen i morgen. Insúa er en av de yngste spillerne i den argentinske U20-troppen.

Ny bok
Tidenes første grunnriss av The Kop er publisert i en ny bok om idrettshistorien på Merseyside. Bokens researchere hevder at de har brukt flere år på å finne uoppdagede sportsklenodier. Et nøkkelfunn skal være Anfields grunnstein fra 1932. Den ble oppdaget i en garasje i havneområdet i byen. De opprinnelige skissene av The Kop fra 1905 ble også avdekket. Boken, Played in Liverpool, er skrevet av Ray Physick og koster £14,99.