Besiktas jakter poeng

Også Besiktas og manager Saglam er ute etter poengene i morgen kveld. Hobbs og Leiva er med til Istanbul.

Besiktas manager Ertugrul Saglam er utestengt i morgen kveld, men kan glede seg over at Ricardinho er tilbake etter skade. Brasilianeren har vært ute siden første kamp i gruppespillet. Ibrahim Akin har derimot gått motsatt vei og er satt på sidelinjen med et hofteproblem.

- I fotball er alt mulig. De to kampene mot Liverpool vil gjøre det klart hvilken posisjon vi har i gruppen. Vi må ta minst tre poeng fra de to kampene. Hvis vi kan gjøre det, så er sjansene våre til å nå første knock-out runde mye bedre.

- Vi må ta vare på våre defensive oppgaver så vel som våre offensive. Vi må huske på at en kamp varer i nitti minutter, og ikke forveksle å kaste seg fremover med å spille med fart, og ikke lidenskap med sinne. Liverpool vil ønske å ta tre poeng, men vi kjenner deres svakheter. Jeg stoler på at mine spillere kan oppnå seier.

UEFA.com siterer også Rafael Benitez.

- Dette er en kortvarig cup og man må prestere i hver eneste kamp. Begge lag vil ønske å vinne og vi vet at kampen vil bli spilt foran lidenskapelige supportere og mot en vanskelig motstander.

- Jeg har gode minner fra denne byen og jeg er glad for å være her. Hvis vi får sjansen vil vi spille i et høyt tempo. Hvis vi gjør jobben vår, vil det ikke være noen problemer, ble Benitez sitert. Han utpekte dessuten Bobo, Rodrigo Tello og Edouard Cissé som hovedtruslene i Besiktaslaget.

Hobbs og Leiva er med til Istanbul
Reservelagkaptein Jack Hobbs og brasilianske Lucas Leiva fikk hver sin flybillett og er med til Tyrkia og Istanbul for å hente hjem poengene.