Carra: - Husk Olympiakos

Jamie Carragher sier man bare trenger å tenke tilbake til gruppespillet 04/05 for å forstå at man kan gå hen å vinne årets Champions League.

De fleste røde husker hvordan man i 04/05 måtte vinne med to mål mot Olympiakos i gruppespillets siste kamp. Det gjorde man på dramatisk vis, og endte til slutt opp som seirende finalister i Istanbul.

- Nå må vi se tilbake på hva som skjedde i 2005, da vi så ut til å ikke gå videre, men endte opp med å vinne finalen. Vi må se på det og prøve å gjenta det.

- Vi slår oss ikke til ro med UEFA-Cup, vi tar ikke til takke med hva som helst. Vi er fremdeles i Champions League. Hvis vi vinner de tre siste kampene tror jeg vi vil gå videre. Det ville være tøft å måtte vinne borte mot Marseille, men dette laget gikk hen og slo Barcelona borte i fjor. Vi er kapable til å gå hvor som helst i Europa og vinne.

- Om vi skulle havne i UEFA-Cup så må vi bare la livet gå videre. Jeg har gode minner fra den cupen og vi ville prøvd å vinne den, men vi ønsker jo å bli i Champions League. Det er det som er den største konkurransen.

- Jeg vil ikke si vi har gjort så mye galt, vi har vært uheldige. Men vi spilte åpenbart ikke så bra i de to første kampene. Gårsdagens kamp endte med et skuffende resultat, men kreditt til mine lagkamerater, vi viste stor innsats og jeg syns vi kan være stolt over måten vi spilte. Det holdt ikke i går, men vi har fremdeles tre kamper igjen og vi må bare gå for et avansement.

- Vi fortjente mer. Deres første mål var kanskje litt uheldig og det gjorde det vanskelig for oss. Å ha 28 sjanser borte i Champions League viser at vi har gjort det ok. Når det er sagt, så er det resultatet som teller. Vi har lagt en masse press på oss selv.

Carra tror ikke det vil være noe problem å omstille seg til å møte Arsenal på søndag, til tross for en ny skuffelse i Europa.

- Som jeg sa, det var et skuffende resultat, men vi kan ikke være for deprimerte basert på vårt spill. Vi har en stor kamp mort Arsenal og vi vil være klare. Vi må forbedre oss en smule siden Arsenal er på høyde med hvem det skal være i Europa for øyeblikket. Men jeg stoler på at vi vil gi dem en skikkelig kamp.

- Ingenting overrasker meg med Arsene Weners lag. De har et veldig bra lag, og Wenger vil bli husket som en av de beste managerne av alle tider. Han har gjort en fantastisk jobb, men statistikken vår mot Arsenal de siste årene er ganske god og vi ønsker å fortsette med det.