Carra og Gerrard på Europalaget

Jamie Carragher og Steven Gerrard er tatt ut på Europalaget som skal møte Manchester United til oppvisningskamp på Old Trafford 13.mars.

Liverpool-duoen Steven Gerrard og Jamie Carragher vil spille for et samensatt Europa XI i en oppvisningskamp på Old Trafford tirsdag 13.mars. Italias VM-manager Marcello Lippi vil lede Europalaget mot Manchester United i denne kampen, som er et ledd i Manchester Uniteds feiring av at det er 50 år siden de deltok i europacupen for første gang. Kampen markerer også at det er 50 år siden Roma-traktaten ble underskrevet - noe som la grunnlaget for et samlet Europa. Alle inntektene fra kampen går til veldedighet.

Omberammede ligakamper kvelden etterpå fører til at Lippi ikke kan benytte seg av spillere fra Arsenal og Chelsea, men Liverpool har altså gått med på å frigi to av sine fremste stjerner til kampen.

- Det er en ære for klubben å få med to spillere på Europa-laget, uttaler manager Rafael Benitez til Evening Echo.

- Jeg vet mine to spillere vil anse det som et privilegium å få spille på dette laget, og de vil like å spille sammen med toppspillere fra andre klubber. Det blir en flott opplevelse for dem, og jeg er sikker på at dette er en kamp de vil huske i årene som kommer også, legger han til.

Carragher selv er da også henrykt over oppdraget han har fått:

- Jeg er stolt over at en trener som Marcello Lippi har tatt meg ut til Europalaget. Det er en stor ære, sier han til uefa.com.

Han fikk naturlig nok støtte fra lagkamerat Gerrard.

- Det er en ære og glede å få spille sammen med toppspillere - og spesielt i en kamp hvor inntektene går til veldedighet, uttaler Liverpool-kapteinen.

Manchester United har bebudet at de vil stille med sitt beste mannskap i denne kampen. Når det gjelder Europalaget, så er ikke alle spillerne klare ennå, men Lippi ønsker at flest mulig av hans VM-vinnere skal spille kampen.

For ordens skyld, Liverpool har ingen kamper i perioden mellom hjemmekampen mot Barcelona 6.mars og bortekampen mot Aston Villa 18.mars, ettersom helgen 10/11.mars er satt av til FA-cupens 6.runde.