Cissé viste form

Djibril Cissé var en av banens beste og scoret et mål da Marseille slo Sochaux. Reservene avslutter mot Everton. Mark Wright sparket i Chester. Sammy Lee ny manager i Bolton.

Halve dusinet fullt for Djibril
Djibril Cissé scoret sitt andre ligamål på to kamper, og sitt sjette totalt på de 17 gangene han har vært på banen for Marseille denne sesongen, da man i går slo Sochaux med 4-2.  Den fargerike angriperen har blitt kritisert for sin innsats på utlån, men synes nå å vise bedre takter.  I avisen L’Equipe får spissen 7,5 på spillerbørsen, som var nest høyest med Franck Ribery foran med 8.

Marseille har signalisert at de ikke ønsker å benytte seg av opsjonen om å kjøpe Cissé for 12 millioner euro etter at låneperioden er over, mens spilleren selv har sagt at fire klubber i Premier League har vist sin interesse.


Mini-derby i kveld
Liverpools reserver avslutter sin sesong i kveld med å spille hjemmekamp mot Everton.  Med semifinale i Champions League i morgen er det ventet at man stiller med et ungt lag mot de blå.


Sammy fikk toppjobben
Mark Wright har fått sparken for andre gang i Chester.  Klubben ligger som nummer 18 i League 2 en uke før sesongen er over, men er på trygg grunn i forhold til fornyet kontrakt i ligaen.

Bolton annonserte på en pressekonferanse i dag, etter at manager Sam Allardyce i går trakk seg som manager med øyeblikkelig virkning, at Sammy Lee blir ny sjef.  Sammy, en tidligere mangeårig spiller og trener i Liverpool, har de siste årene vært assistent til Allardyce og også vært involvert med det engelske landslaget.