Crouch klar for skjerpet konkurranse

Peter Crouch ser på skjerpet konkurranse i Liverpool-angrepet som en utfordring. Ung Barcelona-spiller linkes til Anfield.

Peter Crouch siteres av liverpoolfc.tv i dag på at han ser på eventuelle nye spisser i klubben som en utfordring, ikke en trussel for sin egen posisjon. 26-åringen er forberedt på at konkurransen om plassene i Liverpool-angrepet vil bli hardere enn noen gang fra høsten av. Ukrainske Andriy Voronin er allerede klar, og det er også ventet å komme flere spisser til Anfield.

- Jeg må til stadighet vise hva jeg duger til. Det må du hver gang du spiller kamp. Opplever man en formsvikt, blir man erstattet. Man må være på tå hev hele tiden, ellers vil noen ta plassen din på laget. Det er alltid noen som ønsker å overbevise, sier Crouch.

- Når laget spiller opp mot 70 kamper i sesongen, er det opplagt at man ikke får starte alle. Manageren vet det, men spillere er grådige. De ønsker å spille alle kamper. Jeg er ikke annerledes, men jeg forstår at det ikke er mulig, avslutter spissen.

Liverpool linkes til ung Barca-spiller
Den spanske avisen El Mundo Deportivo skrev i går at Liverpool jakter Barcelonas unge midtbanespiller Marc Crosas, og i dag har engelsk presse plukket opp disse rapportene. Rapportene fra Spania hevder at Rafael Benitez har vært i kontakt med Crosas representanter med tanke på en overgang til engelsk fotball. Real Madrid skal også vise interesse for spilleren. 19-åringen var fast inventar på Barcas B-lag denne sesongen.

- Sett bort fra Barca, er engelsk fotball min lidenskap, siteres Crosas i dagens Daily Mirror.

Skysports.com mener å vite at Benitez i første omgang ønsker å låne Crosas med mulighet til å gjøre en eventuell overgang permanent på et senere tidspunkt.