Fjorårets matchvinner må stå over?

Mot Roma i går hvilte Man Utd samtlige spillere som er aktuelle for startoppstillingen på søndag, med unntak av Wayne Rooney. Fjorårets matchvinner, John O'Shea, pådro seg lyskestrekk.

Manchester United var allerede vinnere av sin Champions League-gruppe før gårsdagens 1-1 kamp i Roma, og sparte dermed naturlig nok nesten samtlige av de spillerne som er aktuelle for søndagens storkamp mot Liverpool for den lange reisen til Italia. Trolig er det kun Wayne Rooney av de spillerne som var med til Italia som er aktuell for startoppstillingen på Anfield.

I fjor ble innbytter John O'Shea matchvinner på overtid da lagene møttes i tilsvarende oppgjør. Den historien kommer trolig ikke til å gjenta seg. O'Shea pådro seg nemlig en lyskeskade på Olympiastadion i Roma, og måtte forlate banen ti minutter ut i andre omgang. Han blir nå regnet som tvilsom til søndagens kamp.

- Han har pådratt seg en lyskeskade. Han fikk den like før pause da han skulle klarere en ball nær mållinjen, forklarte Alex Ferguson til Sky Sports etter kampen.

- Kampen mot Liverpool er en veldig viktig kamp. United mot Liverpool er alltid det. Spillerne som ble hjemme har fått kjørt gode treningsøkter, og vil nå være opplagte til søndagen. Vi tok Wayne Rooney av banen tjue minutter før slutt, noe jeg mener var perfekt for ham. Han ønsket å spille kampen, og vi var bare glade for å la ham spille, uttaler United-manageren.

Sevilla vant gruppen
I går ble det bekreftet at Sevilla er et av lagene som kan komme opp av hatten som Liverpools motstander under trekningen av 1/8-delsfinalene i Champions League fredag 21.desember. De vant nemlig som ventet sin kamp i går, og endte dermed foran Arsenal på tabellen i gruppe H. I tillegg til Sevilla var det fra før definitivt klart at Real Madrid, Barcelona, AC Milan og Inter er de andre lagene som Liverpool kan trekke.