Gerrard har fortsatt smerter i tåa

Steven Gerrard innrømmer foran kveldens kamp mot Russland at han av og til fortsatt kjenner smerter i stortåa. Men disse er ikke verre enn at han klarer å spille.

StevieG sier til engelsk presse at han på ingen måte trosser Rafael Benitez ved å spille EM-kvalifseringskampene mot Israel og Russland. Liverpool-kapteinen sto som kjent over klubblagets tre siste kamper før EM-kvalifiseringskampene på grunn av et brudd i høyre stortå, og Liverpools manager var svært skeptisk til landslagets bruk av Gerrard før Israel-kampen. Men Gerrard kom helskinnet gjennom det oppgjøret, og vil nå være sentral på den engelske midtbanen mot Russland i kveld.

Scouseren innrømmer imidlertid at han har kjent litt smerter i tåa de siste dagene.

- Jeg har kjent smerter av og til. Det er fire uker siden jeg pådro meg skaden, og både Englands leger og Liverpools leger har sagt at jeg vil kjenne slike smerter nå og da. Jeg har vært i kontinuerlig kontakt med Rafa om situasjonen, og han forstår at jeg ønsker å spille disse kampene. Han har vært veldig grei, bedyrer 27-åringen.

Det er ventet at Gerrard vil spille for Liverpool mot Portsmouth på lørdag, dersom han ikke får noen tilbakeslag eller pådrar seg en ny skade i kveldens kamp mot Russland.