Gerrard tar byttet med fatning

Steven Gerrard ønsker ikke å lage noe oppstyr fordi om han ble tatt av banen tjue minutter før slutt i Goodison-derbyet. Alonso og Torres trener for fullt. Dansk dommer i Tyrkia.

At Rafael Benitez byttet ut Steven Gerrard mot Everton har på mange måter tatt mye av fokuset bort fra det faktum at Liverpool faktisk vant kampen på Goodison Park på lørdag. Byttet var også hovedtema når Tony Barrett, mannen som har overtatt jobben til Chris Bascombe i Liverpool Echo, intervjuet Liverpool-kapteinen i dag.

Gerrard sier at gleden over seieren hjalp ham med å lindre skuffelsen over å bli byttet ut. Midtbanespilleren var tydelig overrasket og skuffet da han ble tatt av banen tjue minutter før slutt.

- Som lokal spiller er derbyet virkelig viktig for meg, og jeg skulle selvsagt ha ønsket at jeg var på banen når vinnermålet ble scoret. Men jeg ble tatt av, og det var min erstatter, Lucas Leiva, som spilte en sentral rolle i forbindelse med vinnermålet, konstaterer Gerrard.

- Selvsagt ble jeg såret og skuffet over å bli byttet ut. Jeg kommer til å ha en prat med manageren for å finne ut nøyaktig hvorfor jeg ble byttet ut, men jeg kommer til å gå stille i dørene, legger han til.

- Vi kommer bare til å ha en rolig prat, og det som blir sagt vil forbli mellom oss. Jeg har vært i gamet lenge nok til å vite at ingen kommer til å spille hvert minutt av alle kamper, og det har også skjedd tidligere at jeg har blitt tatt av banen, akkurat som alle andre. Det viktigste er at vi vant kampen.

- Da vi tapte på Goodison i fjor forlot jeg banen med en dårlig følelse, og den ble sittende i lenge, så det var godt å få den ut av systemet. Måten fansen støttet meg på i derbyet var fantastisk, og noe jeg satte stor pris på. Jeg vet jeg ikke har spilt opp mot mitt beste i det siste, men jeg gjør alt jeg kan for å komme i toppslag igjen. Når du får slik støtte fra tribunen som jeg har fått, hjelper det selvsagt på.

Alonso og Torres trener for fullt
Rafael Bentez bekrefter til Liverpool Echo i dag at han forventer at både Fernando Torres og Xabi Alonso blir spilleklare til onsdagens Champions League-kamp mot Besiktas. Duoen trente som normalt i dag etter å ha vært ute med skader. Alonso har vært ute i en måned på grunn av sin metatarsal-skade, mens Torres har hatt et spilleopphold på en drøy uke.

- Xabi og Fernando er viktige spillere, så det er flott å ha de tilbake. De vil trene som normalt frem mot kampen, og skulle kunne spille på onsdag. Det er viktig for troppen at de er tilbake, ettersom noen av spillerne er virkelig slitne etter landskampene og derbykampen.

Dansk dommer
Danske Claus Bo Larsen skal for øvrig dømme onsdagens kamp i Istanbul. Linjedommere blir Anders Nørrestrand og Bill René Hansen, mens Nicolai Vollquartz er fjerdedommer.