Gillett og Hicks med full kontroll

George Gillett Jr og Tom Hicks har sikret seg full kontroll med Liverpool FC etter at de nå har kjøpt opp mer enn 75% av aksjene i klubben. Dette ble bekreftet i en melding til børsen i går.

George Gillett og Tom Hicks kan nå gjøre akkurat hva de vil med Liverpool FC, uten at noen andre kan blande seg inn i planene amerikanerne måtte ha. Dette fordi de to amerikanske investorene nå har sikret seg mer enn 75% av aksjene i Liverpool FC.

En melding til børsen i går bekreftet at duoen har fått aksept på å kjøpe 28 089 Liverpool-aksjer, noe som utgjør ca 80,7% av aksjene i klubben.

Aksjeeierne fikk en frist frem til kommende mandag til å bestemme seg for om de ønsker å selge sine aksjer til Hicks og Gillett for £5000 per stk. Amerikanerne har fått en meget positiv respons på dette tilbudet, og nådde altså 75% uten problemer.

Det meldes nå at Kop Football Ltd, som er selskapet Hicks og Gillett har stiftet, vil utvide fristen til å selge aksjer frem til 26.mars kl 15.00. Det neste målet for amerikanerne er å nå 90% av aksjene, noe som vil gjøre dem i stand til å tvangsinndrive de resterende 10%.