Gillett på Stade Velodrome

George Gillett setter kursen over Atlanteren tidligere enn ventet, og vil sitte ringside på Stade Velodrome i morgen. Rafa håper rutinen skal bli utslagsgivende. Nasri tilbake for Marseille.

Liverpool Daily Post skriver i dag at George Gillett noe overraskende har forandret på sine reiseplaner, og vil være tilstede på Stade Velodrome i morgen kveld for å få med seg om Liverpool klarer å avansere i Champions League.

Gillett og kompanjong Tom Hicks var som kjent ikke ventet å fly over Atlanteren før til Manchester United-kampen senere i uken, da det bebudede transfervindumøtet mellom eierne og manageren skal finne sted. Men nå vil altså Gillett få muligheten til en prat med manager Rafael Benitez i mer uformelle omgivelser i sør-Frankrike først.

Rafa tror rutinen blir utslagsgivende
Rafael Benitez håper at hans mannskap leverer en "cupfinale-prestasjon" i Marseille i morgen kveld, slik at de røde unngår en tidlig exit fra Champions League.

- Vi har erfaring fra finaler, så vi vil gjøre som vi har gjort før. Dette er en viktig kamp, men spillerne har vært med på slike før. Under min tid i klubben har vi vært i sju finaler. Vi har vunnet fire av disse, så vi har den erfaringen og de kvalitetene i troppen som kreves, uttaler han til Liverpool Daily Post.

Spanjolen sammenligner den kommende uken, og kampene mot Marseille, Manchester United og Chelsea, med en lignende uke han opplevde som manager i Valencia.

- For Valencia spilte vi for å vinne serien på en lørdag, og påfølgende torsdag for å vinne UEFA-cupen. Vi vant begge, så jeg liker å være i denne typen situasjoner, da det betyr at du spiller om noe viktig. Vi har tro på at vi skal vinne de kommende kampene også.

Crouch: - Vi ble ikke distrahert
Peter Crouch sier til Liverpool Daily Post at årsaken til tapet for Reading slett ikke kan tilskrives tirsdagens kamp mot Marseille.

- Ingen av spillerne tenkte lenger frem enn kampen mot Reading, forsikrer han.

- Ting som dette skjer av og til. Reading er ikke noe enkelt lag å slå borte. Deres manager har fått dem til å spille bra, og de er vanskelig å beseire. Det har de bevist. Jeg mener vi må gi dem kreditt.

Crouch mener imidlertid at straffesparket som hjemmelaget fikk forært av linjemannen var helt feilaktig idømt.

- Man kunne se ut fra merkene på banen at det var langt utenfor sekstenmeteren, og jeg fortalte dette både til linjemannen og dommeren. Men jeg tror ikke de en gang ville vurdere å forandre mening. Det var veldig frustrerende, og gjorde ting veldig vanskelige for oss. Stevie fikk oss inn i kampen igjen med en flott scoring, og jeg trodde vi skulle vinne kampen da. Men slik skulle det ikke gå.

Marseille-spiller frykter sterkt Liverpool
Marseilles målscorer på Anfield, Mathieu Valbuena, advarer nå sine lagkamerater om at Liverpool vil bli en langt tøffere motstander i morgen enn tilfellet var i den første kampen lagene imellom.

Marseille ladet opp foran storkampen på Stade Velodrome ved å vinne 2-0 over Monaco på lørdag.

- Tirsdagens kamp representerer en viktig mulighet for denne klubben. Vi vet hvor gode Liverpool er, og vi møtte dem på en dårlig dag sist. De kommer ikke hit i en lignende tilstand nå. De undervurderte oss nok litt den gangen. De har selvtillit og kommer til å spille i høyt tempo. Vi må forberede oss godt til denne kampen, sier Valbuena.

- Den første kampen mot dem tilhører fortiden, og den i morgen er en ny kamp akkurat som alle andre. Det blir en stor kamp å spille i, og vi får bare ta det som det kommer. Vi må være tålmodige, og enda mer motiverte enn vi normalt er i ligaen. Går vi til kampen med rett innstilling kan vi oppnå noe stort. Men vi må være oppmerksomme på Liverpool. De er i stand til å slå hvem som helst.

- Men vi har selv vist god form i det siste, og spiller bra. Vi vant mot Monaco, og det lover bra foran denne viktige kampen mot Liverpool.

Nasri tilbake for Marseille
Playmakeren Samir Nasri vil for øvrig være tilbake i Marseille-troppen til kampen i morgen kveld. Han stod over helgens kamp mot Monaco grunnet en ankelskade han pådro seg i forrige Champions League-kamp mot Besiktas. Ronald Zubar er også tilbake i troppen etter en skade, og kan komme til å starte på høyrebacken for franskmennene. Marseille må imidlertid unnvære spissen Salim Arrache. De tidligere Liverpool-spillerne Djibril Cissé og Boudewijn Zenden er begge med i 20-mannstroppen til Eric Gerets.