Heinze rådet til å holde seg unna

Gabriel Heinzes rådgivere frykter for venstrebackens sikkerhet, og mener han bør holde seg unna Old Trafford på søndag. Gonzalez senket Milan. Legendene spilte uavgjort mot Faaberg.

Gabriel Heinze har blitt rådet til å holde seg borte fra Manchester Uniteds ligaåpning mot Reading på søndag. Det er spillerens agent og hans advokater som mener det kan innebære en sikkerhetsrisiko for Heinze om han møter opp på Old Trafford, etter at han har pådratt seg United-fansens vrede ved å forlange en overgang til Liverpool.

The Times skriver at Alex Ferguson fortsatt kan insistere på at Heinze møter opp til kampen, men spillerens agent mener dette bare vil fyre opp under en allerede eksplosiv situasjon. Venstrebacken er uansett uaktuell for spill, ettersom han har en mindre lårskade og ikke har vært involvert i Uniteds preseason-kamper etter å ha hatt en utvidet ferie etter Copa America.

Styret i Premier League vil møtes i neste uke for å diskutere disputten som Heinze har med sin klubb. Argentineren mener han burde få skrive under for Liverpool, ettersom de røde har sagt seg villig til å betale de £6.8M som United forlanger, og har anklaget sin klubb for å gå tilbake på et løfte som de har gitt ham.

Gonzalez nettet mot Milan
Liverpool solgte Mark Gonzalez til Real Betis i sommer. I går kveld bidro chileneren til å senke Liverpools overmenn i Aten, AC Milan, ved å score kampens eneste mål på straffespark etter 47 minutter i en treningskamp som markerte den spanske klubbens hundreårsjubileum.

3-3 på Faaberg
Liverpool Legends spilte uavgjort 3-3 mot Faabergs semifinalelag fra 1985 på Jorekstad i går kveld. Karer som Phil Neal, David Fairclough, Jan Mølby, Alan Kennedy, Mark Walters og Jason McAteer bidro til en severdig forestilling på Jorekstad. I Bruce Grobbelaars fravær måtte for øvrig Jan Mølby vokte buret! Faaberg vant den påfølgende straffespark-konkurransen. Walters, Robinson og McAteer gjorde Liverpools mål i kampen.

Spørreundersøkelse
En forsker ved universitetet i Sydney i Australia er ute med en spørreundersøkelse blant Liverpool-supportere bosatt utenfor de britiske øyer. Han ønsker å avdekke årsakene til at utenlandske fans velger seg Liverpool som klubb. Ønsker å du å delta på undersøkelsen kan du klikke her.