Hicks optimistisk

Tom Hicks snakker om ambisjoner og fremtidsplaner. Benitez med stor respekt for Readings Steve Coppell.

- Vi er veldig fornøyd med det.  Jeg tror fansen vet at George og jeg ønsker å vinne.  Vi er det som fansen ønsker at eiere skal være, sier Tom Hicks til LFC Magazine om det faktum at han sammen med George Gillett sikret seg over 98% av aksjene før tidsfristen for å selge gikk ut.

- Det er selvfølgelig kun et lag som kan vinne hver sesong, det være seg Champions League, Premier League eller noe annet.  Vi ønsker å vinne alle trofeer og skal gjøre alt vi kan for at det vil skje.

- Jeg har også mange kamper jeg skal se i ishockey og baseball, i tillegg til at jeg har to sønner hjemme som jeg må være en far til.  Jeg vil imidlertid se Liverpool så ofte jeg kan.  Det som er bra er at jeg har tre sønner som arbeider for meg, slik at vi vil dele det mellom oss.  Jeg reiser tilbake til statene denne uka, mens Tommy dro for å se kampen i Eindhoven.  Vi vil søke at minst en av oss er på hver kamp framover.

- Min kone var med meg på Anfield mot Arsenal.  Det er noe spesielt med Anfield og nå ser hun fram til å komme tilbake.

- Det er mange Liverpool-fans som har sendt meg bøker og informasjon om klubben, og som jeg har lest.  En ting som jeg definitivt har lært er at denne klubben har en sterkere og mer følelsesmessig historie og tradisjon enn i noen andre sportsklubber jeg har vært involvert i eller har kjent til.  Jeg er veldig stolt å være en del av det.

- Vi arbeider hardt for at det ikke skal bli noen forsinkelser i arbeidet med en ny stadion.  Arkitektfirmaet som vi har hentet inn er et av de beste i verden.  De har arbeidet med noen av de beste stadionene i Amerika og kan hjelpe oss til å gjøre det samme for Liverpool.

- Vi prøver å holde oss innenfor de linjene som er satt av de lokale myndighetene.  Vi ønsker ikke å starte helt på nytt igjen.  Vi må holde oss til den byggesøknaden som allerede er godkjent, men vi ønsker å bygge en arena som vi kan få tillatelse til å gjøre større siden.

- Når vi er ferdig med en ny stadion ønsker vi at det skal være noe som fans i Liverpool er virkelig stolte av.


Rafa respekterer Coppell
Liverpool-sjefen er imponert over jobben Steve Coppell har gjort med å gjøre Reading til en god Premier League-klubb.

- De har gjort det bra fra begynnelsen. Det er alltid vanskelig for nyopprykkede lag å etablere seg i Premier League, så Reading har gjort det meget bra i år. Jeg husker ikke hvordan Coppell var som spiller, men jeg la tidlig merke til han som manager, da han ble kåret til Championships beste trener.

- Jeg har et godt forhold til han, og jeg respekterer han fordi han er en god manager, avslutter Rafa.