Insua skal i aksjon i natt

I natt skal Liverpools eneste representant i U20-VM, Emiliano Insua, i aksjon for Argentina mot Tsjekkia. Hartlepool-manageren fryder seg over Antwi-lånet.

Emiliano Insua skal i natt i aksjon for Argentina under U20-VM i Canada. Argentinerne møter Tsjekkia i sin første kamp i Ottawa, og den 18 år gamle sidebacken som Liverpool låner fra Boca Juniors er ventet å starte kampen.

For de som er interessert i å se kampen på TV så går den i opptak på Eurosport i morgen kl. 18.30.

Wilson glad for Antwi-lån
Både Liverpool og Hartlepool bekrefter nå låneavtalen for Godwin Antwi på sine offisielle sider. Hartlepool-manager Danny Wilson er veldig glad for å ha fått i stand avtalen som gjør at den unge midtstopperen vil få tilholdssted på Victoria Park i hele 2007/08.

Etter å ha tilbrakt de to siste månedene av 2006/07 på lån hos Accrington Stanley i League Two er det tydelig at Antwi har fått smaken på førstelagsfotball, og nå tar altså ghaneseren steget opp i League One.

- Godwin kommer fra en fantastisk fotballklubb som har høye tanker om han. Han har brukbart med rutine, et enormt potensiale og spilte i en lavere divisjon i fjor. Han hadde nok å gjøre da han spilte for Accrington Stanley, noe som gjør han godt rustet for spill hos oss. Han har hurtighet og vil være en flott tilvekst for oss, uttaler manager Wilson til Hartlepools offisielle nettside.