Kuyt: - Vi må finne flyten

Dirk Kuyt mener man det er avgjørende å vinne kamper som de to forestående om man skal ha håp om å vinne noe ved sesongslutt. Uro på keeperplass i Arsenal.

Nederlenderen scoret begge målene da det ble seier over Everton på Goodison Park. Kuyt er nå oppsatt på å få til en rekke med seirer for å kunne komme i posisjon i maratonen inn mot mai og sesongslutt.

- Nå må vi bare fortsette, vi ønsker bare å vinne kamper. Uavgjort holder ikke. Om man vil vinne noe i Europa og i Premier League så må du vinne denne typen vanskelige kamper. Vi klarte det mot Everton og vi kan gjøre det samme mot Besiktas.

- Everton-kampen var viktig for selvtilliten, nå må vi gjenta bedriften med seier i Tyrkia. Å spille og score mål mot Everton var stort for meg og for min selvtillit. Jeg var ute med skade i de foregående ti dagene og hadde gått glipp av den landslagspausen, så jeg var glad jeg var klar til spill og kunne gjøre en jobb for laget.

- Vi må tro på oss selv. Vi har en stor stall og forskjellige spillere kan bidra. Alle ønsker å spille hver kamp, men man kan ikke spille over seksti kamper i en sesong med denne intensiteten. Om man får spille førti kamper burde man være glad.

- Vi ønsker alle å vinne trofeer, så vi må akseptere at dette er måten å gjøre det på.

Uro på keeperplass i Arsenal
Jens Lehmann har blitt skjøvet ut i kulden i Arsenal etter en mildt sagt turbulent sesongåpning. Etter uttalelsene til Sky Sports i dag vil ikke mange sette penger på å se keeperen mellom stengene på Anfield søndag. Tyskeren var ute med skader, men er nå restituert.

- Det er mulig jeg en dag vil snakke ut om dette. Men for øyeblikket bare svelger jeg dette som en del av ydmykelsen. Dette er til min kjære manager, man burde ikke ydmyke spillere for lenge.

- Wenger sa at jeg ikke lenger var førstevalg og at han hadde tre keepere i verdensklasse å ta av. Jeg må være den ene. De to andre, de har vel ikke vunnet noe, har de? Jeg vil spille igjen. Almunia har ikke vist at han kan vinne kamper for oss. Jeg har opplevd dette før og vet hva andre forventer av en keeper. Jeg ser ikke for meg at Almunia kan tackle det.

For Liverpool sin del kan man håpe at dette vil sette litt ekstra press på Almunia som sikkert vil ønske å bevise sine kvaliteter på Anfield søndag.