Kveldens reservelag mot Sheff Utd

Liverpools reservelag møter Sheffield United på hjemmebane i kveld. Vi har lagoppstillingen. Momo jobber seg tilbake i form.

Liverpools reservelag spiller hjemmekamp mot Sheffield United i Wrexham i kveld. Gary Ablett har satt opp et ungt lag til kampen som starter klokken 20.00 skandinavisk tid. Han har blant annet inkludert fire spillere som forventes å starte for juniorlaget i helgens kamp mot Chelsea i 4.runde i FA Youth Cup, nemlig Craig Lindfield, Jay Spearing, Stephen Darby og Robbie Threlfall. Spearing (bildet), som er kaptein for Liverpool U18, debuterer sågar for reservelaget i kveld.

Liverpools lag: David Martin, Stephen Darby, Robbie Threlfall, Miki Roque, Godwin Antwi, Jay Spearing, Paul Anderson, Besian Idrizaj, Craig Lindfield, Nabil El Zhar, Adam Hammill. Reserver: Michael Burns, Josh Mimms, James Ryan, Ryan Wignall, Ray Putterill.

Sheffield United stiller med følgende mannskap: Annerson, Starosta, Wright, Gyaki, Chris Robertson, Roma, Travis, Law, Shipperley, Jordan Robertson, Hurst. Reserver: Naughton, Kerry, Marrison

Liverpool.no har en mann tilstede på kveldens kamp, og vi kommer således til å bringe fortløpende kampoppdatering.

Momo nærmer seg med stormskritt
Mohamed Sissoko sier til LFC Magazine at han snart er klar til å kjempe om en plass på den sentrale midtbanen til Liverpool igjen. Afrikaneren har som kjent vært ute siden 8.november, etter at han fikk skuldra ut av ledd i ligacupkampen mot Birmingham på St. Andrews.

- Jeg er komfortabel med å løpe nå, og er godt fornøyd med hvordan skaden leges. Alt virker greit, og jeg trenger bare å jobbe meg i kampform igjen, sier han til den offisielle Liverpool-publikasjonen.

- Jeg er glad for at Stevie og Xabi spiller så bra sammen i mitt fravær. Det gjenstår å se om jeg klarer å gå rett inn på laget igjen når jeg blir skadefri. Det er opp til manageren. Nå fokuserer jeg på at skuldra skal bli bra igjen, og når jeg blir kampklar skal jeg ta sjansen når den byr seg. Det er uansett laget som betyr noe her.

Sissoko innrømmer at det har vært vanskelig å gå skadet i så lang tid.

- Det har vært frustrerende. Alt jeg ønsker er å spille fotball. Det smerter å se lagkameratene kjempe for å vinne fotballkamper mens du må sitte å se på. Du føler at du går glipp av ting, ettersom du ikke er med på treningene sammen med de andre, og du blir deprimert av slikt. Men slik er livet, og det fører til at du jobber enda hardere for å komme tilbake så raskt som mulig. Forhåpentligvis kan jeg spille godt i resten av sesongen når jeg er tilbake, og at vi kan vinne et trofé, slik som i fjor.