Liverpool Legends - Canal+ XI 2-1

Liverpool Legends beseiret Canal+' utvalgte med 2-1 i Sunnmørshallen etter scoringer av Steve McManaman og Mark Walters.

Liverpool Legends møtte Canal+ All England XI til et prestisjemøte over 2x30 minutter i Sunnmørshallen i Ålesund.

Liverpool Legends dominerte stort spillemessig. Canal+-laget lå svært dypt, og var knapt over midtbanen de første 30 minuttene. De røde sto for mye "pass, pass, pass and move", og slet veldig med å bryte igjennom Canal+-lagets kompakte forsvar. Først i det 22. minutt fant Liverpool en åpning. En stikker sendte Steve McManaman i gjennom. Han kunne sette ballen rolig og kontrollert inn ved stolpen, utagbart for Bryan King. Jan Mølby og Stefan Schwarz var fremtredende på hvert sitt lag.

I pausen foretok Liverpool hele ni bytter. Kun John Wark og Nigel Spackman ble igjen ute på gressmatta. Det var helt klart et svakere Liverpool-lag vi fikk se etter sidebytte. Canal+-laget sjokkåpnet.  Allerede i 2.omgangs første spilleminutt kunne Rune Sunde heade ballen i mål fra kloss hold. Liverpool foretok flere bytter utover i 2. omgang, og tok da også over mer av spillet mot slutten av kampen. Fire minutter før full tid mottok Mark Walters ballen innenfor 16-meterfeltet. Hans skudd føk inn i bortre hjørnet, selv om Canal+lagets keeper fikk en hånd på ballen. Liverpool tok alt i alt en fortjent seier til slutt.

Liverpool Legends: Bruce Grobbelaar, Nigel Spackman, John Wark, Gary Gillespie, Alan Kennedy, Jason McAteer, Jan Mølby, Steve McMahon, Steve McManaman, Mark Walters. Innbyttere: John Durnin, Jimmy Case, Phil Neal, David Fairclough, Michael Thomas, Mike Marsh, Bob Bolder, Ronnie Whelan, Howard Gayle, Paul Walsh, John Aldridge, David Johnson.

Canal+ All England XI (tropp): Bryan King, Steve Tilson, Asbjørn Hille, Jacob Laursen, Jan Erik Hanskjelsvik, Ron Harris, Stefan Schwarz, Kenneth Fredheim, Ian Atkins, Rune Sunde, Nicky Tanner, Gustav Tellefsen, Henning Bredesen, Øyvind Johannessen, Arve Fuglum, Frank Nakken. Manager: Dag Solheim.