Liverpool res - Newcastle res 2-1 (1-1)

Harry Kewell spilte én omgang og scoret åpningsmålet i 2-1 seieren mot Newcastlereservene. Jordy Brouwer scoret seiersmålet.

Liverpools lag mot Newcastle i kveld er:

David Martin; Stephen Darby (kaptein), Martin Kelly, Ronald Huth, Emiliano Insua; Nabil El Zahr, Damien Plessis, Jay Spearing, Sebastian Leto; Craig Lindfield, Harry Kewell.
Reserver: Dean Bouzanis, Jordy Brouwer, Daniel Pacheco, Mikel San Jose, Ray Putterill.

Newcastles lag:
Fraser Forster, Mark Bertram, Celestine Babayaro, Mark Doninger, David Edgar, Callum Morris, Kazenga LuaLua, Matty Pattison, Shola Ameobi, Jonny Godsmark, James Troisi. Reserver: James Marwood, Alex Patterson, Alex Francis, Darren Lough, Frank Wiafe Danquah.

Vi følger høydepunktene her på liverpool.no. Lfc.tv kjører en gratis kveld på LFC TV i kveld, se lfc.tv for mer informasjon.

Fabio Aurelio er som rapportert tidligere i dag likevel ikke med, selv om Gary Ablett håpte på det tidligere i uken.

Kampen er i gang.

Harry Kewell spiller på topp sammen med Craig Lindfield.

10. min. Kewell med sine første involveringer. Fyrer av to skudd på to minutter. På det første har han ryggsekken på, på det andre må Fraser Foster frem med labben og sende ballen til et hjørnespark. Harry ser relativt pigg ut her i begynnelsen.

21. min. Craig Lindfield får avsluttet fra 11 meter, men ballen går over. Fint gjennomspill av Jay Spearing. Newcastle var friskest de første ti, men Liverpool er nå det førende laget.

31. min.  1-0 Harry Kewell. Harry går uhindret opp på en corner og setter headingen kontant i mål. Australieren ser pigg ut og har ikke vært redd for å avslutte fra langt hold så langt i kveld.

43. min.  1-1 Jonny Godsmark. Lille Godsmark kommer seg fri inne på fem meter og setter ballen i mål like før pause.

Pause.

Liverpool har vært det beste laget i første omgang. Harry Kewell har virket pigg og førte Liverpool i ledelsen etter halvtimen spilt. Han hadde flere kvalifiserte avslutninger gjennom omgangen. Like før pause fikk en liten og livlig Jonny Godsmark ballen på fem meter, der han dyktig vendte og satte ballen i nettet. Det blir spennende å se om 16-årige Pacheco som kom fra Barcelona dukker opp i løpet av 2. omgangen. El Zahr og Leto har ellers vært aktive ute på kantene i denne første omgangen.

2. omgang er blåst i gang.

46 min.
 Liverpool: Jordy Brouwer inn for Harry Kewell. Harry gir seg etter en fin førsteomgang. Ingen tegn til skade, så det er trolig bare for å gi Harry en forsiktig opptrapping i comebacket.

52 min.  2-1 Jordy Brouwer. Innbytteren er fint fremme og forstyrrer keeperen, som svarer med å somle ballen i beina på nettopp Jordy. Liverpool tilbake i ledelsen.

Liverpool-legende Terry McDermott er tilstede på benken til Newcastle-laget.

60 min.  Newcastle: Alex Francis inn for Mark Bertram.

80 min.  Liverpool: Daniel Pacheco inn for Craig Lindfield. Debuten er et faktum for 16 år gamle Pacheco.

88 min.  Liverpool: Ray Putterill kommer inn for Jordy Brower. Brower fikk seg en smell for ti minutter siden og tas nå av.

89 min. Fire minutter lagt til. Liverpool ser ut til å ha grei kontroll på kampen.

Slutt.

Liverpool vinner 2-1 i en kamp hvor de utvilsomt var det beste laget. Det største lyspunktet i dag var Harry Kewells comeback. Australieren scoret åpningsmålet og spilte til pause i sin første kamp siden pre-season. Hele laget gjorde ellers en fin figur, med Leto som den mest toneangivende. Flere av spillerne involvert i kveld vil håpe på en plass i troppen når Liverpool spiller ligacup-kamp mot Cardiff neste uke.