Liverpool til Hong Kong i sommer

Liverpool FC bekrefter i dag at de skal delta i Barclays Asia Trophy i Hong Kong i sommer. Der vil de møte et lag fra Hong Kong 24.juli, og enten Fulham eller Portsmouth 27.juli.

Som vi antydet i går kommer Liverpool til å delta i sommerens Barclays Asia Trophy i Hong Kong, som en del av lagets oppkjøring til neste sesong. De røde skal spille mot den lokale cupvinneren tirsdag 24.juli, i den ene av to semifinaler. Den andre semifinalen spilles mellom Portsmouth og Fulham. Det betyr at Liverpool vil møte et av disse lagene i den andre kampen, fredag 27.juli. Da enten i finalen eller i spill om 3. eller 4.plassen i turneringen.

- Vi vet vi har mange fans i Hong Kong, og ser frem til å spille med dem som tilskuere igjen, uttaler manager Rafael Benitez til liverpoolfc.tv.

- Jeg er sikker på at vi vil få enorm støtte fra tribunene, og vi vil gjøre vårt ytterste for å vinne Barclays Asia Trophy for våre fans der nede, legger han til.

Kampene vil bli spilt på Hong Kong Stadium, som har plass til 40 000 tilskuere. Alle kampene i turneringen vil for øvrig bli vist live på Sky Sports.

- The Barclays Premiership har en stor tilhengerskare i Øst-Asia, og ikke minst i Hong Kong. Dette er en flott anledning for disse supporterne til å se sine helter i aksjon. Vi stiller med tre lag som vil benytte sine beste spillere for å vinne en prestisjefylt turnering, sier daglig leder Richard Scudamore i Premier League.

Liverpool FC vil om kort tid annonsere hvordan supportere kan skaffe seg billetter til kampene i Hong Kong.

Turneringsoppsett (alle tider er skandinaviske klokkeslett):

Tirsdag 24.juli
12.00 Portsmouth – Fulham
14.15 Liverpool – Hong Kong FA-cup vinnere

Fredag 27.juli
12.00 Kamp om 3./4.plass
14.15 Finale

Liverpools bekreftede preseason-kamper
Liverpool skal som kjent delta i en turnering i Rotterdam uken etter at de har vært i Hong Kong. Dermed har vi så langt fått bekreftet følgende preseason-kamper for de rødes del:

Tirsdag 24.juli
14.15 Liverpool – Hong Kong FA-cup vinnere

Fredag 27.juli
12.00 el 14.15 Liverpool – Portsmouth el Fulham
 
Fredag 3.august
18.30 Shanghai Shenhua - Liverpool

Søndag 5.august
20.00 Feyenoord – Liverpool

Samtlige kamper vil bli vist live på Sky Sports.



Jose Reina og Liverpool kan møte Brian McBride og Fulham i Hong Kong i sommer.