Mascherano-avgjørelse først i neste uke?

The Guardian skriver nå at Premier League trolig vil vente til neste uke før de avgjør om Javier Mascherano får spille for Liverpool denne sesongen.

Liverpool må kanskje vente til neste uke før det blir tatt noen avgjørelse om Javier Mascherano får tillatelse til å spille for klubben. Premier Leagues jurister finkjemmer nå detaljer i kontrakten som argentineren har med sine representanter, for å finne ut om det er brudd på ligaens reglement når det gjelder eierskapet til spilleren.

Kilder sier til The Guardian at saken er så kompleks at ligaen fortsatt ikke har klart å komme til noen beslutning. Det synes nå som om dette vil drøye til neste uke.

At avgjørelsen blir utsatt til neste uke utgjør ingen stor forskjell for Liverpool, ettersom de ikke har kamp i helgen. Et eventuelt avslag vil også få mye større konsekvenser for West Ham enn for Liverpool, da London-klubben til og med kan bli fratrukket poeng dersom det viser seg at de har holdt tilbake dokumenter i forbindelse med at Mascherano og Carlos Tevez kom til Upton Park.