Parry tror Liverpool kan utfordre

Daglig leder Rick Parry tror at Liverpool FC kan ta steget til toppen i Premier League allerede kommende sesong. Klubben er klar, sier han. Blå spiller legger press på de røde.

Ved inngangen til en ny sesong, tror daglig leder Rick Parry at pengene som klubben har brukt på nye spillere denne sommeren skal føre Liverpool det siste trinnet opp og bli reelle tittelutfordrere denne sesongen.

Etter å ha brukt så mange penger, vil Rafael Benitez nå være under press for å prestere og gjøre det bedre enn tredjeplassen fra siste sesong.

- Jeg tror de nye spillerne våre vil finne seg godt til rette i laget vårt. De har alle hatt en god sommer. Det er en fordel å ha nye spillere på plass lengst mulig av pre-season, slik at trenerne kan jobbe med dem over en lengre periode. Jeg tror Rafa har satt pris på dette, sier Parry til Liverpools offisielle website.

Den daglige lederen tror at Liverpool kan vinne ligaen denne sesongen.

- Troppen vår er bedre. Det er større konkurranse om hver plass på laget. Det er en giv i hele laget som jeg ikke har opplevd i klubben tidligere. Vi føler oss alle positive og klare til kamp, sier Parry som en siste hilsen timer før Premier League-sesongen 2007/2008 er i gang.

Liverpool-lederen tror at utfordrerne også i år er Manchester United, Chelsea og Arsenal.

- Men mange av de andre klubbene har også brukt mange penger for å komme høyere på tabellen enn foregående sesong. Lag som West Ham, Tottenham, Manchester City og Fulham har alle kjøpt mange spillere, så her tar vi ingenting for gitt.

Også Parry er opptatt av hvor viktig en god sesongstart er.

- Vi har slitt med dårlige åpningskamper. Vi vet vi må ha rett fokus og være klar fra første spilleminutt. Laget er bedre og vi skal ha en god start og ta sesongen deretter. Du kan formelig kjenne forventningene på alle nivå i klubben om at det nå nærmer seg ligastart, sier Parry.

Hilsen fra Cahill
Ved inngangen til en ny sesong kommer det en hilsen fra den blå siden av Liverpool til den rød. Det er Evertons australske midtbanespiller, Tim Cahill, som sier at alt annet enn gull er nederlag for kollegene i Liverpool.

- Et lag som har brukt nærmere 50 millioner pund på nye spillere må rett og slett vinne ligaen. Manager Rafael Benitez og klubben for øvrig har ingen unnskyldninger lenger. De må bare ta ligagullet. De må vise at de har brukt pengene rett, sier Cahill til The Mirror.

Etter 17 år uten Premier League-gull, så er det ingenting de røde heller vil enn å la Cahills forventninger gå i oppfyllelse.