Peltier lånes ut til Hull

Lee Peltier har gått til Hull City på utlån for resten av sesongen. MacKay Steven har signert pre-kontrakt. Liverpool jakter Murcia-talent. Gerrard inn blant de 30 med flest kamper.

Liverpool FC bekrefter at de i dag har lånt ut Lee Peltier til nedrykkstruede Hull i Championship. 20-åringen, som har fire førstelagskamper for de røde på merittlisten denne sesongen. skal ha tilhold på Kingston Communications Stadium frem til sesongslutt, 7.mai.

Lånet har kommet i stand på kort varsel, trolig som en direkte følge av at den tidligere Liverpool-spilleren John Welsh pådro seg et stygt benbrudd i en duell med Neil Mellor i kampen mellom Hull og Preston forrige helg. Welsh brakk begge beina i skinnleggen. Lee Peltier kan som kjent benyttes både i forsvarsrekka og på midtbanen, og blir dermed å anse som en direkte erstatter for Welsh i Hull-troppen.

Rafael Benitez håper nå at Peltier skal tilegne seg verdifull rutine i løpet av låneoppholdet, og der den allsidige spilleren meldes å gå rett inn i Hull-troppen til morgendagens kamp mot formlaget Sunderland.

Pre-kontrakt med Mackay Steven
Den skotske tabloidavisen Daily Record melder nå at Liverpool allerede har skrevet en pre-kontrakt med Gary Mackay Steven. Midtbanespilleren som nylig fylte 17 år skal ha gjennomgått en medisinsk test og satt navnetrekket sitt på de nødvendige papirene i går. Ross County skal ifølge rapportene motta et sekssifret pundbeløp for sitt stortalent dersom de får full uttelling i henhold til avtalen.

Daily Record skriver at transferbeløpet er linket til antall førstelagskamper MacKay Steven spiller for de helrøde. Ross County skal også ha sikret seg prosenter ved et eventuelt videresalg av spilleren.

Liverpool kjemper om Murcia-talent
Spanske AS skriver at Rafael Benitez er ute etter å sikre seg Murcias tenåring Daniel Toribio Aquino Pintos. Danis kontrakt med Segunda Liga-klubben Murcia løper ikke ut før sommeren 2010, men han kan uansett flytte på seg til en utenlandsk klubb for et relativt lavt kompensasjonsbeløp. Både Barcelona og Sevilla skal ha vært i kontakt med spillerens far, og akter å gi Liverpool kamp om tenåringens signatur. Men skal man tro den spanske avisen er Liverpool i førersetet.

Gerrard inn blant topp 30
Dersom Steven Gerrard får spilletid mot Aston Villa på søndag vil han være inne på listen over de 30 spillerne med flest kamper for Liverpool FC. Dette vil i så fall være hans 377. kamp for klubben. Bare Sami Hyypiä og Jamie Carragher har spilt flere kamper for klubben av spillerne i dagens tropp.

Kapteinen skrev sin første proffkontrakt med klubben i 1997, og hans nåværende kontrakt løper frem til sommeren 2009. De 376 kampene han har spilt i helrødt så langt fordeler seg slik: 261 ligakamper, 20 FA-cupkamper, 17 ligacupkamper, 74 europacupkamper, 2 kamper i VM for klubblag og 2 kamper i FA Charity Shield. Så langt i karrieren står scouseren bokført med 72 mål for klubben.

Juventus-sjef drømmer om Gerrard
Juventus-sjefen Alessio Secco innrømmer overfor italiensk presse at han drømmer om å sikre seg Steven Gerrard, men han erkjenner samtidig at det vil være usannsylig at drømmen går i oppfyllelse.

- Ja, Gerrard er vår store drøm. Han er et fenomen, men jeg tviler på at Liverpool vil være sprø nok til å selge ham, sier Secco.