Rafa lover bedre innsats

Etter en svak kamp mot Manchester City lover dagens bursdagsbarn, Rafael Benitez, at hans lag vil gire opp ett hakk i de kommende kampene mot Middlesbrough, Wigan og Chelsea.

Etter helgens blodfattige forestilling på City of Manchester Stadium går Rafael Benitez i dag ut og lover bedre innsats fra de helrøde i de kommende kampene mot Middlesbrough og Wigan, og ikke minst i de to semifinalene i Champions League mot Chelsea.

Liverpool gikk til lørdagens kamp med fire strake seire på merittlisten, men klarte ikke å reprodusere formen som har ført laget opp på tredjeplass i Premier League og til semfinalene i Champions League. Etter lørdagens tannløse forestilling venter nå hjemmekamper mot Middlesbrough og Wigan. Seire i de to kampene kan være nok til å sikre de røde en topp fire-plassering og kvalifiseringskamper til neste års Champions League.

- Vi kommer til å gire opp et hakk når vi møter Chelsea. Det er åpenbart. Kampen mot Manchester City var ikke av våre beste. Jeg er sikker på at vi vil vise oss fra en bedre side i kampene som kommer, uttaler Benitez til Liverpool Daily Post.

Ettersom Liverpool kun klarte å få med seg ett poeng fra Manchester knappet Arsenal to poeng innpå i kampen om tredjeplassen, etter å ha slått Bolton på lørdag. The Gunners er nå bare to poeng bak de helrøde på tabellen.

- Spillerne visste det var viktig for oss å vinne mot Manchester City. Vi konsentrerer oss nå om å sikre oss de poengene vi trenger for å være sikret Champions League-kvalik så raskt som mulig. Vi klarte ikke å ta vare på sjansene våre på lørdag, og det ble avgjørende.

Liverpool-manageren, som for øvrig fyller 47 år i dag, valgte å bruke Steven Gerrard som hengende spiss bak Dirk Kuyt på lørdag. Benitez avslører i dagens Daily Post at dette er en taktikk det kan være aktuelt å bruke også i kommende kampene.