Rafa vil permittere Pako ut sesongen

Benitez forsøker å få Ayestaran til å ta permisjon med lønn ut resten av kontraktstiden, for å forhindre at han ender opp hos en av rivalene. Parry hevder England står samlet mot Platini.

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC skal være villig til å innvilge Pako Ayestaran permisjon med lønn for å forhindre at assistentmanageren havner hos Chelsea eller Manchester United nå som han forlater Anfield.

Det skal ha vært holdt samtaler mellom Liverpool FC og Ayestaran om hvorvidt sistnevnte har rett til å slutte seg til en annen klubb denne sesongen. Hans kontrakt med Liverpool løper ut til sommeren, og på Anfield mener de at Ayestaran ikke har lov til å jobbe for noen annen klubb før ved utløpet av denne avtalen.

Echo skriver at Rafael Benitez ikke er særlig lysten på at hans mest betrodde tjener skal havne hos en av de argeste rivalene i Premier Leeague. Ayestaran sitter inne med mye taktisk- og teknisk informasjon om Liverpool FC, og det er helt på det rene at både Chelsea og Manchester Uniteds rapporterte interesse er reell.

Parry om Platinis forslag
Rick Parry bekrefter i dag at Liverpool FC er motstandere av Michels Platinis forslag om endringer i Champions League. De røde liker som kjent ikke at den fjerde plassen for Englands vedkommende skal gå til FA-cupvinneren.

- Det ble hevdet fra UEFA at det kun var Liverpool og Manchester United som var motstandere av dette forslaget i England. Det medfører ikke riktighet. Alle lagene fra Premier League som var tilstede på UEFA-møtet er motstandere av forslaget, og vi har også støtte fra Premier League i saken, sier Parry til Liverpool Echo.

- Dette er ikke et tilfelle av at de store klubbene er ute etter å beskytte sine egne interesser. Bare se på hvem som er FA-cupvinnere de siste sesongene. Alle var inne blant de fire beste i ligaen. Men cupen er mer et lotteri enn ligaen. Plasser i Champions League burde være basert på ligaplasseringer. Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Newcastle er alle enige i det, hevder Liverpools daglige leder.

Trass i disse protestene frykter man i England at Platini vil forsøke og tvinge gjennom sitt forslag til endringer med støtte fra det italienske fotballforbundet og de mindre fotballnasjonene i Europa.