Reina med god magefølelse

Jose Reina sier han har en god magefølelse før kampene mot Barcelona. Ronaldinho tror det blir viktig for Barca å ta med seg en ledelse til Anfield.

Jose Reina er klar for å gå i krigen på Nou Camp i neste uke. Han forventer en kjølig mottakelse på sin gamle hjemmebane, men bedyrer at han og hans lagkamerater ikke vil gi seg uten sverdslag.

- Barcelona bør være godt forberedt, for vi ønsker å overrumple dem. Dette blir en krig, sier han til Daily Mail.

- Folk bør ikke glemme at vi har oppnådd gode resultater i Champions League de siste par årene, og jeg tror på managerens teori om at vi har intet å tape, mens de har alt å tape i denne kampen. Det er en virkelig vanskelig kamp. Selvsagt ser alle på Barcelona som favoritter, men jeg har en snikende følelse av at vi har en god sjanse, legger han til.

- Det er ikke tvil om at nøkkelen ligger i et godt resultat på Nou Camp, og så får vi la den magiske stemningen på Anfield gjøre en del av jobben. Men atmosfæren på Anfield vil selvsagt alene ikke være nok til å ta oss videre. Barca er Barca. De er det beste laget i verden, og således kapable til å vinne på Anfield. Vi må spille to perfekte kamper om vi ønsker å gå videre, fordi Barcelona vil ikke la oss slippe til om vi lar de få tid og rom.

Ronaldinho tar ingenting for gitt
Barcelonas store stjerne, brasilianeren Ronaldinho, frykter på sin side at Liverpool skal repetere sin triumf fra 2005. Han trekker frem midtbaneduoen Steven Gerrard og Xabi Alonso som de spillerne han frykter mest før 1/8-finalen.

- Det vil være en feilvurdering å ikke betrakte Liverpool som en av favorittene til å vinne Champions League. Ikke bare har de allerede vunnet turneringen, de har også et lag som er i stand til å gjenta bedriften. Sannhetens time er kommet, siteres han i Daily Mail.

- Liverpools seier for to år siden var helt utrolig. Vi må lære av det som skjedde med Milan i den fantastiske finalen. Men vi er også en tungvekter i denne turneringen, og vi akter å vise Liverpool våre kvaliteter. Vi vet alt om våre motstandere. Gerrard er en fantastisk og kraftfull midtbanespiller, mens Alonso komplementerer han perfekt. Dette er to gode pasningsleggere, så vi må prøve å unngå at de får spille fri spissene for ofte. Karer som Dirk Kuyt og Peter Crouch er farlige. Sentrallinja til Liverpool holder meget høy standard, og de kan bli farlige på kontringer. Det må vi være oppmerksomme på.

- Den andre kampen vil bli helt avgjørende, fordi Anfield har slikt et fantastisk rykte. Men vi er vant til å spille under press. Jeg har aldri vært på Anfield, men jeg har spilt i Madrid, Milano og Chelsea, og har håndtert det greit. Men vi må skaffe oss et forsprang på hjemmebane, for vi vil få det vanskelig på Anfield om vi ikke tar med oss en ledelse dit.